Uživo: Bal brejkova, Ivanovićeva vratila svoj servis protiv Pliškove na US openu - 4:4!

Izvor: Blic, 28.Avg.2014, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Bal brejkova, Ivanovićeva vratila svoj servis protiv Pliškove na US openu - 4:4!

Ana Ivanović igra duel drugog kola US opena protiv Karoline Pliškove iz Češke, a okršaj srpske teniserke možete pratiti na Blicsport.rs.

Ana je u prvom kolu lako prešla prvu prepreku savladavši Alison Risk iz Sjedinjenih Američkih Država sa 2:0, dok je Pliškova istim rezultatom u setovima bila bolja od Ivone Meusberger. Srpkinja i Čehinja do sada nisu imale međusoban duel.

Jaki >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << servisi Ivanovićeve poništili su izgubljeni poen na startu, tako da je predstavnica Srbije prilično lako uzela svoj gem. Čehinja je kuburila servisom, pa je Ana na 30:30 uspela da jednom iznuđenom greškom dođe do brejk lopte, ali agresivan ritern ovoga puta nije doneo prevagu, tako da je bilo 1:1.

Nakon još jedne prednosti (2:1), Anin ritern je uplašio protivnicu, pa je na 15:30 napravila duplu servis grešku, a onda totalno pasivnom igrom pustila Srpkinju da joj napravi brejk (3:1). Ivanovićeva je šokantno izgubila četiri poena u nizu i tako odmah prokockala stečenu prednost (3:2).

Sve manje je servis služio, a sve agresivnija protivnica na drugoj strani - to je bio recept da Ana izgubi, pored nemoći na prvi udarac Pliškove, izgubi još tri poena na svom servisu u nizu. Dva dobra poena poništena su novim brejkom Čehinje (3:4). Ivanovićeva je imala prednost kada poen počne, ali nije uspevala da ga započne zbog grešaka pri riternu, a sa takvom igrom je ipak došla d 30:30. Forhend dijagonala je proradila kada je bilo najpotrebnije, pa je nakon pola sata igre bilo 4:4.
Pogledaj vesti o: US Open,   Tenis

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Bal brejkova, Ivanovićeva vratila svoj servis protiv Pliškove na US openu - 5:4!

Izvor: Blic, 28.Avg.2014

Ana Ivanović igra duel drugog kola US opena protiv Karoline Pliškove iz Češke, a okršaj srpske teniserke možete pratiti na Blicsport.rs...Ana je u prvom kolu lako prešla prvu prepreku savladavši Alison Risk iz Sjedinjenih Američkih Država sa 2:0, dok je Pliškova istim rezultatom u setovima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.