Uživo: Ana kao furija na startu turnira u Sofiji, Pironkova na nuli - 6:0

Izvor: Blic, 29.Okt.2013, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Ana kao "furija" na startu turnira u Sofiji, Pironkova na nuli - 6:0

Ana Ivanović otvara turnir u Sofiji protiv bugarske teniserke Cvetane Pironkove, što je i prvi meč u okviru grupe Sredec.

Njih dve će igrati i protiv Samante Stosur i Elene Vesnina, dok se u grupi Serdika nalaze Rumunka Simona Halep, Ruskinja Marija Kirilenko, njena sunarodnica Anastasija Pavljučenkova i Aliz Korne iz Francuske.

Ana se sa Pironkovom, 119. na svetu, do sada sastala tri puta i vodi sa 2:1 u pobedama, a poslednji meč su odigrale na US >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Openu prošle godine, kada je srpska teniserka bila ubedljiva sa 6:0, 6:4.

Da će slična sudbina opet zadesiti Bugarku, Ivanovićeva je najavila u prvom setu u kom je protivnicu ostavila na nuli. Jednostavno, igrala je previše dobro, kao i mnogo puta ove sezone na startu nekog turnira, pa Pironkova nikako nije mogla da joj parira pred svojom publikom.

Ana je meč otvorila gemom sa nulom, a na svoj servis je ispustila svega dva poena za ceo set, koji je trajalo 24 minuta. Ništa lošija nije bila ni na servis rivalke, menjala je ritam kad treba i pravo čudo bi trebalo da se dogodi da ne pobedi.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Ana Ivanović

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Uživo: Ana kao "furija" na startu turnira u Sofiji, Pironkova na nuli – 6:0

Izvor: Dzungla.org, 29.Okt.2013

Ana Ivanović otvara turnir u Sofiji protiv bugarske teniserke Cvetane Pironkove, što je i prvi meč u okviru grupe Sredec.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.