Uživo, 1. četvrtina: Radonjić debituje, Zvezda povela protiv Metalca 14:13

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo, 1. četvrtina: Radonjić debituje, Zvezda povela protiv Metalca 14:13

Dejan Radonjić debituje na klupi košarkaša Crvene zvezde koji u okviru 6. kola Superlige gostuju Metalcu.

Posle dva uzastopna poraza, od Partizana i Mega Vizure, i nešto slabije igre u poslednje vreme došlo je do rastanka Zvezde sa Vladom Vukoičićem, a na njegovo mesto doveden je doskorašnji trener Budućnosti.

Njegov prvi zadatak biće da probudi ekipu pred put na Fajnal-for ABA lige, a jedinu priliku ima protiv Metalca, koji jedini ne zna za pobedu u Superligi.

Pratite uživo uz Blicsport.rs dešavanja iz hale u Valjevu.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Prva četvrtina: Dobar početak Metalca, Zvezda se probudila - 16:18

Izvor: Blic, 17.Apr.2013

Dejan Radonjić debituje na klupi košarkaša Crvene zvezde koji u okviru 6. kola Superlige gostuju Metalcu...Posle dva uzastopna poraza, od Partizana i Mega Vizure, i nešto slabije igre u poslednje vreme došlo je do rastanka Zvezde sa Vladom Vukoičićem, a na njegovo mesto doveden je doskorašnji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.