Uzbuđenja, derbi pripao Liverpulu! Luka razočarao Arsenal, Mančesteru nova pobeda na strani! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uzbuđenja, derbi pripao Liverpulu! Luka razočarao Arsenal, Mančesteru nova pobeda na strani! (video)

Zanimljivi mečevi u Premijer ligi.

Liverpul je bio bolji rival od Totenhema danas. Nakon pobede nad Crvenom zvezdom "Pevci" su danas pokazali zube šampionu Evrope, mogli su i da slave vrlo lako, a ključni detalj je stativa Sona u drugom poluvremenu.

Na kraju, pobeda domaćina od 2:1 nakon preokreta.

Već u 1. minutu Hari Kejn je uspeo da dovede goste u prednost i Redsi su bili od starta u zaostatku.

Liverpul dosta bolji, imali su nekoliko dobrih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šansi u prvom poluvremenu, ali je golman Gazaniga bio odličan večeras.

Do 0:2 Totenhem je mogao kada je Son pogodio stativu iz izgledne situacije, a u jednom od sledećih napada Liverpul stiže do izjednačenja.

Džordan Henderson je uspeo da pogodi iz dobre situacije, odlična završnica kapitena za 1:1.

Potpuni preokret se očekivao, a videli smo ga u 75. minutu. Sadio Mane je prvi stigao do lopte, Orije ga je udario u nogu i sudija je pokazao na penal. Salah siguran, 2:1.

Totenhem je imao loptu u posedu do kraja, ali nije pretio, ostalo je 2:1.

Nova pobeda Mančester junajteda u gostima.

Ekipa Ole Gunara Solskjera je nakon nezaslužene pobede u Beogradu danas slavila protiv Noriča i to veoma ubedljivo sa 1:3 uprkos dva promašena penala.

Već u 21. minutu utakmice Mektominej koristi neopreznost odbrane domaćina i iz prve šutira u sam ugao gola domaćih, bio je to 2000. gol Mančester junajteda u Premijer ligi, to je dostignuće koje nikome još nije pošlo za rukom da dostigne.

Mančester je golom Rašforda povisio prednost u 30. minutu meča, a ističemo i promašene penale Rašforda i Marsijala u prvom poluvremenu.

Marsijal je zapečatio sudbinu domaćih u 73. minutu utakmice, a sve što je domaćin uspeo da uradi jeste gol u 89. minutu preko Ernandeza.

Arsenal je imao sve, domaći teren, prednost od 2:0 protiv Kristal palasa, ali nije uspeo da slavi. Sokratis i David Luiz su nakon samo 9 minuta igre postigli po gol za veliku prednost domaćina.

Ipak, u 32. minutu penal za goste napravljen nad Zahom, Luka Milivojević ne greši, kao što već znate, pa se na odmor otišlo uz rezultat 2:1.

Džordan Aju je iznenadio domaćina u 52. minutu za izjednačenje, a napadi Arsenala nisu urodili plodom, čak ni nakon gola Sokratisa koji je poništen nakon VAR tehnologije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.