Uz njegovu emisiju su odrasle generacije: Preminuo čuveni voditelj posle borbe sa nemilosrdnom bolešću

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:00

Uz njegovu emisiju su odrasle generacije: Preminuo čuveni voditelj posle borbe sa nemilosrdnom bolešću

Veoma dirljiv oproštaj su mu priredile bivše kolege.

Legendarni voditelj Toni Grin je preminuo u 86. godini nakon duge borbe sa Alchajmerom. Bio je najpoznatiji kao pikado komentator i pre svega domaćin čuvene emisije "Bullseye".

Zvanična stranica te emisije se oprostila od Grina.

- Veoma teška srca objavljujemo da je preminuo naš dragi prijatelj i veoma voljeni kolega gospodin Toni Grin. Toni je danas preminuo u miru nakon duge borbe sa Alchajmerom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Naša ljubav, misli i molitve su upućene celoj Tonijevoj porodici, prema kojoj gajimo veliku naklonost, svim Tonijevim prijateljima i onima koji su imali sreće da rade sa njim. Hvala, Toni, za sva sećanja, sav smeh (a verujte nam da ga je bilo mnogo) i sva posebna vremena kada smo zajedno snimali "Bullseye", kako su to bile divne godine i čast nam je što smo ih podelili sa tobom. Nedostajaćeš, naš dragi prijatelju - stoji u saopštenju.

Toni Grin je bio spiker i voditelj nadaleko poznatog pikado kviza od 1982. do 1995. godine.

Ponovio je svoju ulogu u specijalnom izdanju emisije u maju 2007.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.