Uz košarkaše, svečani doček za strelce i rvača Štefaneka

Izvor: Press, 14.Sep.2014, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz košarkaše, svečani doček za strelce i rvača Štefaneka

On je čestitao srpskim košarkaškima na plasmanu u finale prvenstva sveta, ženskoj i muškoj reprezentaciji u streljaštvu na osvojenim medaljama na svetskom prvenstvu u Granadi, kao i svetskom šampionu Štefaneku.

"Čestitam reprezentativcima Srbije na ogromnim uspesima i pozivam građane da se u ponedeljak okupe u što većem broju kako bismo zajedno proslavili njihove medalke - rekao je Mali.
U slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << vremenskih neprilika, svečani doček biće organizovan u Beogradskoj areni.

Na 51. šampionatu sveta u Granadi, koji traje do 20. septembra, srpski strelci osvojili su tri medalje i dve olimpijske vize za Rio 2016. 
Zlatnu medalju osvojila je ženska reprezentacija vazdušnim pištoljem (Šekarić, Z. Arunović, Veličković), dok su bronze pripale ženskoj reprezentaciji vazdušnom puškom (Maksimović, Biserčić, Arunović) i muškoj reprezentaciji MK puškom 60 metaka ležeći (Pletikosić, Sebić, Mirosavljev).

Štefanek je u Taškentu osvojio zlatnu medalju u kategoriji do 66 kilograma, donevši Srbiji prvo odličje na svetskim prvenstvima posle sedam godina.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Košarkaši, strelci i Štefanek večeras ispred Skupštine grada!

Izvor: Prva.rs, 15.Sep.2014, 10:24

Košarkaška reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Mundobasketu u Španiji, Jasna Šekarić, Bobana Veličković i Zorana Arunović okitile su se ekipnim zlatom u gađanju vazdušnim pištoljem na prvenstvu u Granadi, takođe u Španiji, dok je Štefanek u Taškentu (Uzbekistan) postao svetski...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.