Usvojena Zvezdina žalba, ovo je odluka ABA lige!

Izvor: Sportske.net, 14.Jan.2020, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojena Zvezdina žalba, ovo je odluka ABA lige!

Crvena zvezda mts je dobro prošla nakon što je ABA liga usvojila njihovu žalbu.

Prvostepena presuda Crvenoj zvezdi mts za nepojavljivanje na utakmici protiv Budućnosti u Podgorici je bila oduzimanje jednog boda, kao i 20 hiljada evra.

Crvena zvezda je uložila žalbu na ovu odluku, a Žalbeno veće ABA lige je odlučilo da se odluka preinači, prenose "Novosti".

Nova kazna za Crvenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdu jeste 15 hiljada evra, a oduzimanja bodova neće biti, tačnije, bod koji je oduzet biće vraćen Crvenoj zvezdi mts.

Ono za šta je ostavljen prostor jeste odluka da li će se igrati nova utakmica u "Morači"

"Odluku da se kazna ublaži, jednoglasno, donelo je Veće u sastavu: Boštjan Koritnik, predsednik Žalbenog veća, Krunoslav Štengl i Milovan Zvijer, članovi Žalbenog veća", pišu Novosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdi vraćen bod i smanjena novčana kazna za slučaj "Podgorica"

Izvor: B92, 14.Jan.2020

Crvenoj zvezdi biće vraćen oduzet bod posle nedolaska u Podgoricu na meč protiv Budućnosti, a biće smanjena i novčana kazna, saznaje B92.

Nastavak na B92...

ABA liga ublažila kaznu crveno-belima

Izvor: RTS, 14.Jan.2020

Košarkašima Crvene zvezde smanjena je kazna zbog izostanka sa utakmice protiv Budućnosti u Podgorici. Crveno-belima je smanjena novčana kazna, vraća se oduzeti bod, ali se još ne zna da li će se igrati nova utakmica u "Morači". ...

Nastavak na RTS...

Zvezdina reakcija na odluku ABA lige: Naša prva velika pobeda

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jan.2020

Nakon objavljivanja odluke žalbenog veća ABA lige u kojoj se Crvenoj zvezdi ublažava kazna i vraća oduzet bod zbog dešavanja oko utakmice sa Budućnosti u Podgorici, klub sa Malog Kalemegdana ekspresno se obratio javnosti novim saopštenjem u kojem navodi da je ovo samo još jedna pobeda kluba,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.