ABA liga ublažila kaznu Zvezdi

Košarkašima Crvene zvezde smanjena je kazna zbog izostanka sa utakmice protiv Budućnosti u Podgorici. Crveno-belima je smanjena novčana kazna, vraća se oduzeti bod, ali se još ne zna da li će se igrati nova utakmica u "Morači".

Žalbeno veće ABA lige, na osnovu disciplinskiog pravilnika, usvojilo je žalbu KK Crvena zvezda na prvobitno izrečenu kaznu zbog izostanka sa utakmice protiv Budućnosti u Podgorici 4. januara 2020. godine, navodi se na sajtu regionalnog takmičenja.

Novom odlukom preinačuju se prethodno izrečene kazne pa se po tome Crvenoj zvezdi vraća oduzeti bod, ali se još ne zna da li će se ili ne igrati nova utakmica u "Morači".

Umesto prvo izrečene kazne od 20.000 evra KK Crvena zvezda moraće da plati novčanu kaznu od 15.000 evra.

Odlučeno je i da klub, za sada, ne mora da plati troškove organizacije utakmice, dolaska sudija i delegata. Ako bude odlučeno da se utakmica između Zvezde i Budućnosti ne odigra u novom terminu, onda će ovi troškovi morati da se naplate sa računa beogradskog kluba.

Derbi meč 13. kola rgionalne lige između Budućnosti i Crvene zvezde trebalo je da se odigra 30. decembra u Podgorici, ali su crveno-beli odlučili da ne otputuju u Crnu Goru iz bezbednosnih razloga.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво