Uspavana zver se probudila: Opet dva komada Marija Gomeza, Bešiktaš je u petoj brzini (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Okt.2015, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspavana zver se probudila: Opet dva komada Marija Gomeza, Bešiktaš je u petoj brzini (VIDEO)

Posle pobede nad Fenerom, Orlovi sada gaze sve pored sobom i ne daju prvo mesto

Bešiktaš je ubacio u petu brzinu, a Mario Gomez rešeta kao nekada! Dolazak turskog cara Senola Guneša na klupu Bešiktaša i dovođenja skupocenih pojačanja su očigledno probudili uspavanog velikana iz Istanbula.

Pobeda nad Fenerbahčeom u derbiju prethodne nedelje je dala krila istanbulskim Orlovima i Mariju Gomezu. Posle dve godine, Bešiktaš >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je konačno pobedio nekog od najvećih rivala, a danas je tu pobedu nadgradio trijumfom od 2:1 u Eskišehiru za ostanak na prvoj poziciji. Četvrta pobeda u poslednjih pet mečeva.

Mario Gomez je podsetio na dane kada je terorisao golmane u dresu Bajerna. Nemački napadač je postigao oba gola u trijumfu lidera. U poslednja četiri meča, Gomez je dao tri puta po dva gola. Posle Basakšehira i Fenera, duplu porciju je isporučio i Eskišehiru kojem je ovo bio četvrti uzastopni poraz i ubedljivo je zakucan za sno tabele.

Gomez je prvi gol postigao u stilu klasičnog predatora pred protivničkim golom. Fenomenalno ga je poslužio Rikardo Kvarežma sa desnog krila, a Nemac ovakve šanse ne propušta... Drugi gol je bio udarac sa ivice šesanesterca i Bešiktaš je overio tri boda.





Nije ih poremetio ni primljeni gol u finišu meča kada je veteran Teofanis Gekas vratio tračak nade domaćem timu... Duško Tošić je odirgao ceo meč za pobednički tim.

Dok Bešiktaš slavi Gomeza, u Bursi se klanjaju Tomaš Necidu. Nekada veliki talenat češkog fudbala i moskovskog CSKA je odigrao najbolju partiju od dolaska u Bursu i het-trikom doneo Korokodilima trijumf od 3:2 u gostima protiv Rizea.



SUPER LIG, 7.kolo:

Petak

Trabzon – Konja 1:2 (2:0)

/Međani 59 – Meha 51pen,Traore 71/

Sivas – Mersin 1:2 (0:0)

/Boje 3, Kone 40 – Vederson 58(pen), Pedrijel 82/

Subota

Gacijantep – Osmanli 2:1 (2:1)

/Demir 11, Čibuike 35 - Kilidžarslan 33/

Genčlerbirligi – Kajzeri 2:0 (0:0)

/El Kabir 50, 53/

Istanbul Bašakšehir - Galatasaraj 0:2 (0:0)

/Podolski 77, Buut 84/

Nedelja

Rize – Bursa 2:3 (1:1)

/Kadah 38, Kveuke 90+6 penal - Necid 29, 59, 80/

Eskišehir – Bešiktaš 1:2 (0:1)

/Gekas 87 - Gomez 33, 56/

18.00: Antalija – Kasimpaša

19.00: Fenerbahče - Akisar

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.