Uporni Van Gal: Mogu ja i sam da odem!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uporni Van Gal: Mogu ja i sam da odem!

“Ne razumete moju poruku. Mediji pišu o stvarima koje nemaju veze sa onim što se stvarno dešava u Mančester Junajtedu. Naravno da me ne povređuju takve stvari, navikao sam na njih“, zaključio je trener Junajteda

Mančester Junated je ponovo izgubio, Crveni đavoli ostavili su bodove na stadionu Britanija u Stouku i kako navode engleski mediji, samo je pitanje vremena kada će Luj van Gal dobiti otkaz.

Nije trofejni trener bio nimalo prijatan prema novinarima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << posle utakmice u Stouku.

“Nije jedina opcija da dobijem otkaz, mogu ja i sam da odem. Prvo ću da razgovaram sa upravnim odborom, a ne sa vama, novinarima“,

Iskusni holandski stručnjak i dalje se, međutim, opire čini se neizbežnom epilogu, mada priznaje da oseća ozbiljan pritisak.

“Sada je pritisak postao veliki problem. Radim sve što mogu, ali svestan sam da će pritisak biti sve veći iz utakmice u utakmicu. Moramo da rešimo taj problem“

Junajted je ranije danas izgubio od Stouka sa 2:0 i to mu je bio četvrti uzastopni poraz, računajući i Ligu šampiona.

“Naravno da je teško, zato što vodim ekipu koja je izgubila četiri utakmice. Znam da sada svi gledaju u mene. Moram da se izborim sa tim, ali mnogo važnije je da igrači uspeju da pronađu izlaz iz krize i počnu da pružaju bolje partije“, naveo je on.

Kao najverovatniji naslednika Van Gala na klupi Junajteda pominje se Žoze Murinjo.

“Ne razumete moju poruku. Mediji pišu o stvarima koje nemaju veze sa onim što se stvarno dešava u Mančester Junajtedu. Naravno da me ne povređuju takve stvari, navikao sam na njih“, zaključio je još malo trener Junajteda.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.