Slavlje navijača Liverpula jer nisu doveli Depaja (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavlje navijača Liverpula jer nisu doveli Depaja (video)

Mančester junajted je primio veoma naivan gol od Stouka, Depaj je ponovo krivac.

Fudbaleri Mančester junajteda nastavljaju sa lošim partijama, Stouk je poveo sa 1:0 golom Bojana Krkića nakon katastrofalne greške Memfisa Depaja.

Šale na račun mladog holandskog fudbalera su veoma zanimljive na tviteru (ako niste navijač Mančester junajteda), a posebno su aktivni navijači Arsenala i Liverpula. Fanovi Liverpula su oduševljeni zbog činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nisu potpisali ugovor sa ovim fudbalerom koga neretko nazivaju i "Van Galovom prevarom".

Ukoliko se desi da Junajted izgubi od Stouka postoje velike šanse da Luj Van Gal dobije otkaz u toku večeri.
Pogledaj vesti o: Manchester United,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferdinand o Junajtedu: Nisam čak ni iznenađen

Izvor: B92, 26.Dec.2015

Mančester Junajted doživeo je treći uzastopni poraz i peto kolo u nizu ostao bez pobede u Premijer ligi..."Crveni đavoli" su odigrali očajno prvo poluvreme na Britaniji, pa ih je Stouk Siti rutinski dobio 2:0 uz još nekoliko propuštenih prilika..."Nisam čak ni iznenađen. To je ono što još...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.