Izvor: Danas, 29.Jul.2023, 16:15

Unuk Roberta Openhajmera otkrio koju scenu iz filma bi uklonio i naveo razlog

Čarls Openhajmer, unuk fizičara o kome je snimljen film reditelja Kristofera Nolana, otkrio je koju scenu bi „definitivno uklonio". U intervjuu za časopis „Time", on je otkrio šta bi promenio u scenariju, koji prati priču o njegovom dedi i ulozi koju je imao u nastanku atomske bombe, piše index.hr.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Kilijan Marfi otkrio da li bi glumio Kena u nastavku filma "Barbie": Njegov odgovor iznenadio sve

Izvor: B92, 29.Jul.2023

Irski glumac Kilijan Marfi trenutno se nalazi u centru interesovanja, zahvaljujući ulozi fizičara Roberta Openhajmera u novom filmu Kristofera Nolana. Glumac je oduševio kritičare i publiku širom sveta neverovatnom transformacijom i velikim umećem...Kako je film izašao istog dana kada i "Barbi"...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.