Kilijan Marfi otkrio da li bi glumio Kena u nastavku filma Barbie: Njegov odgovor iznenadio sve

Izvor: B92, 29.Jul.2023, 18:45

Kilijan Marfi otkrio da li bi glumio Kena u nastavku filma "Barbie": Njegov odgovor iznenadio sve

Irski glumac Kilijan Marfi trenutno se nalazi u centru interesovanja, zahvaljujući ulozi fizičara Roberta Openhajmera u novom filmu Kristofera Nolana. Glumac je oduševio kritičare i publiku širom sveta neverovatnom transformacijom i velikim umećem.

Kako je film izašao istog dana kada i "Barbi" Grete Gerving, na društvenim mrežama se pokrenuo pravi mali rat oko toga, koje ostvarenje će bolje proći. Mediji su upitali Marfija da li je razmišljao nekada o ulozi Kena, imajući >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vidu da je ostvarenje o ikoničnoj lutki oborilo sve moguće rekorde.

"Da li sam spreman da igram Kena u Barbi 2? Naravno da jesam.Hajde da pročitamo scenario, hajde da razgovaramo o tome" rekao je glumac i dodao:

"Jedva čekam da vidim taj film. Mislim da je činjenica da se tako sjajni filmovi izlaze ovog leta dobra za pozorišta."

Na društvenim mrežama njegova izjava je poprimila veliki odjek, a svi su oduševljeni zbog ove izjave. Obožavaoci ne prestaju da komentarišu Kilijana, a neki kažu da bi bio bolji Ken od Rajana Goslinga.

Kako je izabran Ken?

Lusi Bevan i Alison Džons, koje su bile zadužene za kasting, otkrile su da su tražile raznolike glumce koji bi mogli da dočaraju Kena.

"Bili su veoma različiti, ali su ostavljali utisak povezanosti. Tražili smo glumce koji će moći da se snalaze u ulogama, da budu sjajni, a da pritom uživaju u njima" rekli su direktori kastinga o glumcima koji su igrali Kena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kilijan Marfi otkrio da li bi glumio Kena u nastavku filma "Barbie"

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2023, 09:32

Irski glumac Kilijan Marfi trenutno se nalazi u centru interesovanja, zahvaljujući ulozi fizičara Roberta Openhajmera u novom filmu Kristofera Nolana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.