Umesto loptu, šutnuo saigračevu glavu! (VIDEO)

Izvor: DupliPas.com, 05.Feb.2011, 02:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto loptu, šutnuo saigračevu glavu! (VIDEO)

Jedna od najbizarnijih povreda u fudbalu dogodila se u Drugoj brazilskoj ligi, kada je napadač domaće ekipe Diego Dedon dobio udarac direktno u lice od strane svog saigrača, Evertona, koji je pokušao da izbije loptu sa gol linije. Da stvar bude još gora, ovim potezom ipak nisu uspeli da zbune protivničke igrače, pa su i primili gol.
Prizor je bio stravičan za sve prisutne na stadionu, tako da je hitna pomoć odmah prevezla nesrećnog momka do bolnice, koji je dobro prošao u celoj >> Pročitaj celu vest na sajtu DupliPas.com << priči, sa nekoliko preloma leve strane vilične kosti.

Nastavak na DupliPas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DupliPas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DupliPas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.