Umešao se Mesi, dva kluba imaju istu ideju oko zamene za Nejmara!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 09:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umešao se Mesi, dva kluba imaju istu ideju oko zamene za Nejmara!

Ovakvi transferu zahtevaju mnogo pregovaranja, biće veoma teško naći zajednički jezik, ali do kraja su još nedelje, baš sve je u igri...

Može li Mesi da spreči transfer Nejmara u Real? Klub je već tražio od Neja da odbije Madriđane i osujeti nameru PSŽ da ga umesto Barseloni proda Realu.

Mesi je navodno okrenuo svog prijatelja i sam tražio od njega da odbije Real, čime bi PSŽ ostao bez aduta. Da li će doći do preokreta videćemo, tek Parižani pregovaraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sa Perezom.

Oni bi prihvatili Iska i verovatno Bejla kao deo dogovora, dok su od Barse tražili Kutinja, Rakitića i još jednog igrača na pozajmicu, verovatno Umtitija, plus novac. Jasno, to je nemoguća misija, Barsa pokušava da proda Kutinja, ili ga pozajmi Bajernu, ali sporo ide.

Sve u svemu, vreme ističe, ovakvi transferi zahtevaju mnogo vremena i pregovaranja.

Zanimljivo da i PSŽ i Real imaju istu rezervnu opciju za Nejmara, Dibalu.

Naime, PSŽ će gotovo sigurno dovesti Argentinca ako ode Nejmar, a Real, u slučaju da ne dovede Brazilca, ima plan da Juventusu ponudi Džejmsa Rodrigeza i 25 miliona evra za "La Hoju".

U svakom slučaju "Nej" drži ključ, a šta će se desiti do kraja avgusta niko ne može da pretpostavi.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poslednja vest - Delegacija stigla u Pariz, transfer veka moguć do kraja dana!?

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019

Španci optimistični, svima se žuri! Kakav bi mogao da bude model dogovora?..Katalonski mediji tvrde da su Erik Abidal prvi čovek sportskog sektora, član uprave kluba Havijer Bordas i pregovarača Endrju Kari na putu za Pariz...Tema, jasno, Nejmar, PSŽ želi da ga proda Realu, Barsa se nada da će...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.