Umešao se Mesi, dva kluba imaju istu ideju oko zamene za Nejmara!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 13.08.2019.
09:27
Izvor: Sportske.net

Ovakvi transferu zahtevaju mnogo pregovaranja, biće veoma teško naći zajednički jezik, ali do kraja su još nedelje, baš sve je u igri...

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Može li Mesi da spreči transfer Nejmara u Real? Klub je već tražio od Neja da odbije Madriđane i osujeti nameru PSŽ da ga umesto Barseloni proda Realu.

Mesi je navodno okrenuo svog prijatelja i sam tražio od njega da odbije Real, čime bi PSŽ ostao bez aduta. Da li će doći do preokreta videćemo, tek Parižani pregovaraju sa Perezom.

Oni bi prihvatili Iska i verovatno Bejla kao deo dogovora, dok su od Barse tražili Kutinja, Rakitića i još jednog igrača na pozajmicu, verovatno Umtitija, plus novac. Jasno, to je nemoguća misija, Barsa pokušava da proda Kutinja, ili ga pozajmi Bajernu, ali sporo ide.

Sve u svemu, vreme ističe, ovakvi transferi zahtevaju mnogo vremena i pregovaranja.

Zanimljivo da i PSŽ i Real imaju istu rezervnu opciju za Nejmara, Dibalu.

Naime, PSŽ će gotovo sigurno dovesti Argentinca ako ode Nejmar, a Real, u slučaju da ne dovede Brazilca, ima plan da Juventusu ponudi Džejmsa Rodrigeza i 25 miliona evra za "La Hoju".

U svakom slučaju "Nej" drži ključ, a šta će se desiti do kraja avgusta niko ne može da pretpostavi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Tuesday, 13.08.2019
15:00

E ako Messi ne spreči transfer Neymara u Real onda neće niko... :D:D:D

avatar
3x3
Tuesday, 13.08.2019
10:37

u Juventusu su ludi ako daju DIbalu za Rodrigeza i male pare jer vec imaju viska igraca. Treba da ga prodaju iskljucivo za pare, nikakve dodatne igrace ne uzimati.

avatar
Tata Messi
Tuesday, 13.08.2019
09:51

Znaci u napadu bi Barselona imala Messija,Suareza,Grizmana,Nejmara,Dembelea i Kutinja a u odbrani bi bio vetar.A niko od ovih gore nece na klupu.Barselona bi igrala kao 2016,2017,2018 kad bi u gostima znali popiti dosta komada.Dzaba njima i 100 Nejmara kad ce uvek primiti gol vise nego sto su dali

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 13.08.2019
09:40

Spanski mediji prenose da ce u ekipi Reala do kraja prelaznog roka doci jos igraca i da ce biti veliki broj promena...ali zidan i perez sve kriju

avatar
ForzaJuve
Tuesday, 13.08.2019
09:37

Čista glupost za Dybalu i Rodrigeza. Ako Dybala, kako pišu novinari, ne bude mogao da igra kao napadač, tj. lažna devetka kod Sarija (mada ne vidim zašto ne bi mogao), ko onda može očekivati da Rodrigez igra isto to?