Umalo tuča Mančinija i Sarija, optužbe za rasizam

Izvor: B92, 20.Jan.2016, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo tuča Mančinija i Sarija, optužbe za rasizam

Treneri Intera i Napolija Roberto Mančini i Mauricio Sari obeležili su svojim ponašanjem duel dva tima u četvrtfinalu Kupa Italije.

Njih dvojica su u finišu meča, koji je završen pobedom ‘Nerazura’ sa 2:0, isključeni zbog verbalnog sukoba na ivici tuče.

Sari je rasista, trebalo bi ga izbaciti iz fudbala. Uvredio me, njegovo ponašanje je sramotno za muškarca od 60 godina. U Engleskoj bi ga izbacili. Kasnije je došao u svlačionicu da se izvini, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ja želim da vidim da ga je stvarno sramota”, izjavio je Mančini, a prenosi “Gazeta delo sport”.

Inter je golovima Stevana Jovetića i Adema Ljajića pobedio 2:0 i plasirao se u polufinale, u kojem će će igrati sa boljim iz duela Lacija i Juventusa, koji se sastaju u sredu uveče.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.