Sarijev odgovor na napade: Da li sam vređao Mančinija? Ne mogu da se setim...

Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2016, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarijev odgovor na napade: Da li sam vređao Mančinija? Ne mogu da se setim...

Izvinio samo mu se u svlačionici, ali očekivao sam i da će se on izviniti meni. Mislim da ono što se dešava na terenu treba da ostane na terenu", rekao je strateg Napolitanaca

Trener Napolija Mauricio Sari reagovao je na žestoke napade stratega Intera Roberta Mančinija posle utakmice četvrtfinala Kupa Italije, u kojoj je slavio milanski tim.

Šef stuke Nerazura nakon meča je zbog uvreda na  račun temperamentnog Napolitanca nazvao rasistom >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i homofobom.

"Ne mogu da se setim, moguće je... Bio sam isključen i ljut tako da nisam siguran šta sam sve izgovorio, Adrenalin čini čudne stvari ljudima i može da vas zbuni. Nisam želeo da budem homofobičan, to je preterivanje. Koliko ja znam to je sve deo igre i završava se nakon 90. minuta. Izvinio samo mu se u svlačionici, ali očekivao sam i da će se on izviniti meni. Mislim da ono što se dešava na terenu treba da ostane na terenu", rekao je strateg Napolija, aludirajući na Mančinijev stav da sve mora da izađe u javnost.

Napoli je protiv Intera doživeo prvi poraz na svom San Paolu u ovoj sezoni i donekle pokvario gotovo perfeknu atmosferu, ali ekipa sada može maksimalno da se posveti učinku u Seriji A i Ligi Evrope.

U narednom kolu italijanskog prvenstva Napoli ide na noge Sampdoriji.

Pratite MOZZART Sport na novoj Facebook stranici

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

(VIDEO) MANĆINI OPLEO PO TRENERU NAPOLIJA: On je homofob! Nazvao me pe....inom!

Izvor: Kurir, 20.Jan.2016

Trener fudbalera Intera Roberto Manćini izjavio je da šef stručnog štaba Napolija Mauricio Sari rasista i homofob...Manćini i Sari su se sukobili u finišu utakmice četvrtfinala Kupa Italije. Inter je pobedio 2:0 i izborio polufinale nacionalnog kupa...Autor: Kurir sport,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.