Umalo do gotovog - veresija: Sjajni Lučić srušio Poljsku u Hamburgu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umalo do gotovog - veresija: Sjajni Lučić srušio Poljsku u Hamburgu

Košarkaška reprezentavija Srbije, iako destkovana povredama, igra odlično u pripremnim mečevima pred start Evropskog prvenstva. "Orlovi" su na turniru u Hamburgu pobedili Poljsku - 85:78 (25:19, 18:18, 21:21, 21:20).

Iako bez povređenog kapitena Miloša Teodosića, "orlovi" su pokazali da su spremni za iskušenja u Turskoj narednog meseca. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Sredinom druge četvrtine, trojkom Marka Gudurića Srbija se odlepila na dvocifrenu prednost - 33:23 i od tada sigurnu prednost nije ispuštala sve do finiša meča kada je došlo do neobjašnjivpg pada. Zakucavanjem Kalinića u 25. minutu, Srbija se odlepila na +13 - 57:44, ali su Poljaci do kraja treće četvrtine uspeli da se vrate u igru - 64:58.

Ipak, na startu poslednje četvrtine, četa Aleksandra Đorđevića je dodala gas, povela 79:64. Onda sledi veliki pad naše selekcije. Umalo od gotovog - veresija. Poljaci prave neverovatnu seriju od 14:0. Poenima Ponitke smanjuju na samo pola koša - 79:78, minut i po pre kraja. Ipak, u finišu Srbija uspeva serijom 6:0 da sačuva prednost i da slavi.

U prvom meču turnira, Nemačka je pobedila Rusiju - 79:76. U subotu Srbija od 20 časova igra sa Rusijom.

Izabranici Aleksandra Đorđevića nalaze se u sjajnoj formi pošto su pre turnira u Hamburgu osvajili "Trofeja Beograda" prethodne nedelje, kada su slavili protiv Crne Gore i Grčke.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počeo Superkup, Srbija nastavila da deli lekcije!

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2017

Gde je stala na ''Trofeju Beograda'', reprezentacija Srbija nastavila je večeras na startu ''Superkupa'' u Hamburgu...Prvi rival ''Orlovima'' na ovom turniru bila je selekcija Poljske, a naš tim je u potpunosti opravdao ulogu favorita i na kraju slavio sa 85:78...Izabranici Saše Đorđevića su bolje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.