Pobeda protiv Slovenije u senci povrede Marka Ivovića

Izvor: Vesti-online.com, 18.Avg.2017, 05:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda protiv Slovenije u senci povrede Marka Ivovića

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije odigrala je prvu od dve prijateljske utakmice protiv Slovenije, koju sa klupe predvodi Slobodan Kovač, u okviru priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo, koje će se odigrati u Poljskoj od 24. avgusta do 3. septembra.

Srbija je u dvorani SC “Master” savladala Sloveniju sa 3:2, po setovima 30:28, 25:19, 20:25, 19:25 i 15:6, posle 111 minuta igre, a meč su sudili Stanislava Simić i Branislav Jovančić.

Pobeda je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ipak ostala u senci povrede Marka Ivovića. Na početku drugog seta, Ivović je prilikom doskoka povredio skočni zglob desne noge i odmah potom je u pratnji dr Ljubana Martinovića otišao u bolnicu na snimanje, a za petak je zakazan pregled magnetnom rezonancom, posle čega će biti poznata dijagnoza.

Srbija i Slovenija će u petak uveče u dvorani SC “Master” odigrati drugu prijateljsku utakmicu.

Reprezentacija Srbije će igrati u A grupi jubilarnog, 30. Evropskog prvenstva u Gdanjsku, sa Poljskom, Finskom i Estonijom. Slovenija će igrati u C grupi, u Krakovu, sa Bugarskom, Rusijom i Španijom.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Srbija se kockala, ali ipak pobedila Poljsku

Izvor: B92, 18.Avg.2017

Reprezentacija Srbije pobedila je Poljsku sa 85:78 na pripremnom turniru "Superkup" koji je igran u Hamburgu...Izabranici Aleksandra Đorđevića savladali su Poljake teže nego što je bilo ko očekivao, pošto se čini da su naši košarkaši olako pristupili utkamici..."Orlovi" su ceo meč bili u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.