Uhapšen predsednik Vojvodine

Izvor: B92, 26.Dec.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen predsednik Vojvodine

Predsednik Vojvodine Zoran Šćepanović uhapšen je u akciji srpskog MUP-a u borbi protiv korupcije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović prvobitno je saopštio samo inicijale 79 uhapšenih lica, među kojima je bio i ZŠ, nakon čega je potvrđeno je u u pitanju prvi čovek Vojvodine i Zajednice Superligaša.

Šćepanović je privatni preduzetnik iz Novog Sada, vlasnik marketinške agencije "Maxim & Co" te suvlasnik broda "Skiper", a na čelu Vojvodine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je od jeseni 2013. godine.

Na mesto prvog čoveka Zajednice Superligaša, prvog iz redova Voše, izabran je prošlog decembra na mandat od dve godine.

Među uhapšenima je i Zoran Radoman, aktuelni pokrajinski sekretar finansija, inače brat bivšeg fudbalskog sudije Miroslava Radomana.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšen predsednik FK Vojvodina!

Izvor: HotSport.rs, 26.Dec.2015

Predsednik fudbalskog kluba Vojvodina Zoran Šćepanović uhapšen je u akciji MUPa Srbije u borbi protiv korupcije.  Kako prenose brojni mediji, Šćepanović je uhapšen zajedno sa još 78 osoba, ali ne zbog nedozvoljenih radnji u FK Vojvodina, već zbog navodnih malverzacija pri kupoprodaji određenog...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.