VELIKA AKCIJA MUP: Uhapšeno 80, među njima Željko Žunić i Slobodan Milosavljević!

Izvor: Kurir, 26.Dec.2015, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA AKCIJA MUP: Uhapšeno 80, među njima Željko Žunić i Slobodan Milosavljević!

BEOGRAD - U velikoj akciji MUP u okviru borbe protiv korupcije, srpska policija uhapsila je 80 osoba u 20 različlitih slučajeva, a među privedenima su Željko Žunić i Slobodan Milosavljević, saznaje Kurir.

Opsežna policijska akcija sprovedena je u toku noći.

Podsetimo, Željko Žunić je vlasnik "Beohemije" protiv kog su Alfa banka i Vojvođanska banke podnele krivične prijave Višem tužilaštvu.

Foto: Fonet

Slobodan Milosavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << nekadašnji je srpski političar i bivši ministar trgovine, turizma i usluga u Vladi Mirka Cvetkovića.

Foto: Aleksandar Jovanović

Ministar policije Nebojša Stefanović rano jutros je najavio konferenciju za novinare koja će biti održana u 10 časova u Palati Srbija.

Autor: EPK,Foto: Fonet

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Noćna akcija MUP, hapšenja zbog korupcije

Izvor: B92, 26.Dec.2015

Beograd -- Pripadnici policije uhapsili su 79 ljudi u okviru akcije borbe protiv korupcije, a više informacija će biti poznato u narednim satima...Kako je navodi RTS, hapšenja su izvedena zbog korupcije u 20 različitih slučajeva...RTS i TV Pink navode da je u pitanju najveća policijska akcija u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.