Uertas kao Kecman, Kraljevi pali u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Jun.2012, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uertas kao Kecman, Kraljevi pali u poslednjoj sekundi (VIDEO)

Barselona – Real Madrid 81:80 (15:20, 22:23, 17:23, 27:14)
BARSELONA: Sada 2, Uertas 3, Navaro 21, Garsija, Vaskez 3, Valas, Ingliš 2, Ndong 9, Rabaseda, Lorbek 18, Eidson 6, Mikel 17.
REAL MADRID: Tomić 16, Sanz, Pocijus 1, Rejes 4, Mirotić 7, Rodrigez 7, Veličković 5, Begić, Kerol 18, Singler 11, Ljulj 11.
Kakav početak finala španskog prvenstva! Marselinjo Uertas, organizator igre tima iz Katalonije, pogodio je trojku o tablu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sa pola terena u poslednjoj sekundi meča i tako doneo veliko slavlje navijačima Barselone u Blaugrani!
Činilo se da će Real doći do trijumfa, imali su Kraljevi dva poena viška i napad. Ljulj je pokušao da bude heroj, ali je njegov šut za tri završio na obruču, ostale su tri sekunde do kraja, lopta je došla do Uertasa koji je ispalio fatalan hitac u srce navijača Reala, baš kao Dušan Kecman u Zagrebu.
Madriđani su bili bolji tim u prvih 30 minuta, imali su i dvocifrenu prednost, prevashodno zahvaljujući sjajnom Džejsiju Kerolu.
Ali, u poslednjem kvartalu probudila se Barsa, razigrao se Navaro kad je bilo najpotrebnije, Mikel, Lorbek i Vaskez su bili na nivou, pa je prednost ljutog rivala istopljena. Real je imao šansu da na početku serije napravi brejk, ali se Marselinjo isprečio, stoga Barsa vodi 1:0!
Serija se igra na tri dobijena meča, a sledeći je na programu ponovo u Barseloni 8. juna. Potom slede dva su u Madridu (11. i 13. juna), a eventualna majstorica ponovo u Kataloniji 16. juna.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.