Uefa kaznila AEK zbog incidenata na meču protiv Ajaksa

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2019, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uefa kaznila AEK zbog incidenata na meču protiv Ajaksa

Dve utakmice na stadionu u Atini biće prilično prazne.

Fudbalski klub AEK igraće naredne dve utakmice u evropskim takmičenjima pred praznim tribinama zbog incidenata na meču protiv Ajaksa u Ligi šampiona, odlučila je danas Disciplinska komisija Evropske fudbalske unije (Uefa).

AEK je, takođe, dobio i dve godine uslovne suspenzije iz evropskih takmičenja, a kažnjen je i novčano sa 80.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << evra zbog nemilih scena na utakmici protiv Ajaksa odigranoj 27. novembra.

Navijači AEK-a su prvo napali pristalice Ajaksa u Atini, a potom su se incidenti preselili i na stadion. Jedan navijač AEK-a je uoči početka meča prišao do tribine na kojoj su bili smeštene pristalice holandskog kluba i na njih bacio molotovljev koktel.

AEK je, takođe, bio optužen i da su njegovi navijači bacali predmete na teren i palili baklje, uleteli u teren i pravili nerede, ali i jer su istakli nedozvoljeni transparent.

Ajaks je pobedio u toj utakmici sa 2:0.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Evropska Unija,   Incident

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

AEK pred praznim tribinama

Izvor: Mondo, 22.Feb.2019

UEFA je kaznila grčki klub zbog incidenata na meču protiv Ajaksa u Ligi šampiona..Foto: Beta/AP/Thanassis Stavrakis..AEK će naredne dve utakmice u evropskim takmičenjima igrati pred praznim tribinama zbog incidenata na meču protiv Ajaksa u Ligi šampiona, odlučila je Disciplinska komisija UEFA...Atinski...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.