Udovički: Bez obzira ko dođe na moje mesto imaće posla

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udovički: Bez obzira ko dođe na moje mesto imaće posla

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je danas da bez obzira na to ko će doći na njeno mesto "posla ima jako puno" i da će sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem razgovarati o tome da li će ona raditi taj posao.

"Bez obzira na to ko dolazi na to mesto posla ima jako puno", kazala je Kori Udovički novinarima u Beogradu nakon skupa o "Upravi po meri građana".

Odgovarajući na pitanje o tome da li će ostati u resornom ministarstvu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kori Udovički je kazala da će o tome razgovarati sa Vučićem.

"O tome će biti razgovora sa premijerom (Aleksandrom Vučićem) i sigurno će javnost o tome biti obaveštena", dodala je Kori Udovički.

Ona je kazala da se proces racionalizacije mora izvršiti do kraja i da je "pitanje racionalizacije" zapravo "pitanje reorganizacije državne uprave".

"Moraju da se menjaju uredbe i da se ojača kapacitet ministarstva i autoritet ministarstva u određivanju toga šta je racionalno u budućnosti u organizaciji", dodala je ona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Razgovaraću sa Vučićem, posla ima jako puno"

Izvor: B92, 25.Maj.2016

Beograd -- Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je da bez obzira na to ko će doći na njeno mesto "posla ima jako puno"...Kako je istakla, sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem će razgovarati o tome da li će ona raditi taj posao..."Bez obzira na to ko dolazi...

Nastavak na B92...

Udovički: Čeka nas dosta posla, Vučić je u pravu

Izvor: Blic, 25.Maj.2016

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je danas da, bez obzira ko u novoj vladi bude obavljao funkciju ministra na tom resoru, čeka ga jako puno posla, dodavši da će o tome u narednom periodu razgovarati sa mandatarom za sastav nove vlade Aleksandrom Vučićem...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.