Razgovaraću sa Vučićem, posla ima jako puno

Izvor: B92, 25.Maj.2016, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Razgovaraću sa Vučićem, posla ima jako puno"

Beograd -- Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Kori Udovički izjavila je da bez obzira na to ko će doći na njeno mesto "posla ima jako puno".

Kako je istakla, sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem će razgovarati o tome da li će ona raditi taj posao.

"Bez obzira na to ko dolazi na to mesto posla ima jako puno", kazala je Kori Udovički novinarima u Beogradu nakon skupa o "Upravi po meri građana".

Odgovarajući na pitanje o tome da li će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ostati u resornom ministarstvu, Kori Udovički je kazala da će o tome razgovarati sa Vučićem.

"O tome će biti razgovora sa premijerom (Aleksandrom Vučićem) i sigurno će javnost o tome biti obaveštena", dodala je Kori Udovički.

Ona je kazala da se proces racionalizacije mora izvršiti do kraja i da je "pitanje racionalizacije" zapravo "pitanje reorganizacije državne uprave".

"Moraju da se menjaju uredbe i da se ojača kapacitet ministarstva i autoritet ministarstva u određivanju toga šta je racionalno u budućnosti u organizaciji", dodala je ona.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Udovički: Javna uprava bez preklapanja funkcija

Izvor: RTS, 25.Maj.2016

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Srbije Kori Udovički izjavila je da reformom javna uprava mora da se učini efikasnijom uz bolju finansijsku kontrolu i bez preklapanja funkcija. . "Za nas je važno da u državnoj...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.