Ubijen organizator napada u Teheranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen organizator napada u Teheranu

Obaveštajni ministar Irana Mahmud Alavi rekao je danas da je ubijen glavni organizator napada na zgradu Parlamenta i Mauzolej Ajatole Homeinija u Teheranu, prilikom čega je život izgubilo 17 osoba.

"Organizator i glavni komandant iza terorističkih napada na parlament i Mauzolej Ajatole Homeinija ubijen je danas", rekao je Malavi, prenosi Tasnim agencija.

Islamska država preuzela je odgovornost za napade, navodi Rojters.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ubijen organizator napada u Teheranu

Izvor: RTS, 10.Jun.2017

. Obaveštajni ministar Irana Mahmud Alavi rekao je da je ubijen glavni organizator napada na zgradu parlamenta i Mauzolej Ajatole Homeinija u Teheranu, u kojima je život izgubilo 17 osoba.

Nastavak na RTS...

Ubijen organizator terorističkih napada u Teheranu

Izvor: N1 televizija, 11.Jun.2017, 09:56

Vlasti u Iranu saopštile su da su ubile organizatora terorističkih napada u Teheranu u kojem je poginulo 17 ljudi...Ekstremistička organizacija Islamska država preuzela je odgovornost za napad na parlament i mauzolej ajatolaha Homeinija...Ministar Mahmud Alavi rekao je da je osumnjičeni posle napada...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.