Iran: Ubijen glavni organizator napada u Teheranu

Izvor: Mondo, 10.Jun.2017, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Iran: Ubijen glavni organizator napada u Teheranu

Obaveštajni ministar Irana Mahmud Alavi rekao je danas da je ubijen glavni organizator napada na zgradu parlamenta i mauzolej ajatolaha Homeinija u Teheranu, u kojima je ubijeno 17 ljudi.

Foto: AP Photo/Ebrahim Noroozi

"Organizator i glavni komandant iza terorističkih napada na parlament i Mauzolej Ajatole Homeinija ubijen je danas", rekao je Malavi, prenosi Tasnim agencija.

IRAN:Pucnji u parlamentu, bombaši na ulici

Islamska država preuzela je odgovornost za napade, navodi Rojters.

Više od 40 uhapšenih zbog napada u Teheranu

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ubijen organizator napada u Teheranu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jun.2017

Obaveštajni ministar Irana Mahmud Alavi rekao je danas da je ubijen glavni organizator napada na zgradu Parlamenta i Mauzolej Ajatole Homeinija u Teheranu, prilikom čega je život izgubilo 17 osoba..."Organizator i glavni komandant iza terorističkih napada na parlament i Mauzolej Ajatole Homeinija...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.