Ubijen novinar u Gani koji je razotkrio korupciju u fudbalu

Izvor: Beta, 17.Jan.2019, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubijen novinar u Gani koji je razotkrio korupciju u fudbalu

Policija u Gani saopštila je danas da je ubijen istraživački novinar koji je razotkrio korupciju u fudbalu.Kako se navodi, novinar Ahmed Husein ubijen je kasno sinoć, nakon što ga je napadač na motoru hicima iz pištolja pogodio u grudi i u vrat. Husein je bio deo novinarskog tima na tajnom zadatku koji je predvodio Anas Aremejav Anas, poznati istraživački novinar u Gani. Anas je na društvenim mrežama potvrdio smrt kolege."Tužne vesti, ali neće nas ućutkati. Počivaj u miru", naveo je on.Rad novinara doveo je do toga da je tadašnji član Saveta Fife Kveši Njantaki, drugi najmoćniji čovek afričkog fudbala, prošlog oktobra doživotno suspendovan iz fudbala zbog mita i korupcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gana u šoku, ubijen novinar koji je razotkrio korupciju u FIFA!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019

Iz Afrike stižu užasne vesti...Policija u Gani saopštila je danas da je ubijen istraživački novinar koji je razotkrio korupciju u fudbalu...Kako se navodi, novinar Ahmed Husein ubijen je kasno sinoć, nakon što ga je napadač na motoru hicima iz pištolja pogodio u grudi i u vrat...Husein je bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.