Ubedljive Lale - Nemačka razbijena u Amsterdamu

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubedljive Lale - Nemačka razbijena u Amsterdamu

Fudbaleri Holandije savladali su Nemačku rezultatom 3:0 u Grupi 1 Lige A Lige nacija.

Holandija je povela golom defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka u 30. minutu, posle kornera i udarca Rajana Babela, koji je završio na prečki. Šansu da bude strelac nije ispustio Van Dajk, koji je smestio loptu u mrežu Manuela Nojera.

Nemci su najbolju priliku na meču imali u 65. minutu, kada je sa oko 13 metara sa leve strane šutirao Liroj Sane, ali je lopta protunjala tik >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << uz stativu gola Silesena.

Iako je Nemačka imala više od 20 udaraca ka golu Holandije, ipak je ponovo matirana. Po desnom krilu je prošao Kvinsi Promes, odbrana Pancera je bila potpuno razređena, a na drugoj strani je utrčao Memfis Depaj kome nije bilo teško da povisi na 2:0 u 87. minutu.

Depaj je u sudijskoj nadoknadi vremena pogodio prečku, ali je nekoliko trenutaka kasnije ipak bilo 3:0. Strelac je bio Žoržinjo Vajnaldum u 90+3. minutu, koji je prošao kroz sredinu odbrane Nemaca, iz igre izbacio potpuno Boatenga i bez problema postavio konačan rezultat, koji je bio i najubedljivija pobeda Lala nad Pancerima u istoriji.

Francuska ima četiri boda na čelu grupe, Holandija je druga sa tri, dok je Nemačka poslednja sa jednim bodom.

U Grupi 4 Lige B Lige nacija Irska i Danska su igrale u Dablinu bez golova. Danci vode na tabeli sa četiri boda, Vels je drugi sa tri boda, dok je poslednja Irska sa jednim bodom.

Bugarska je napravila preokret u meču 3. kola Grupe 3 Lige C, pošto je na stadionu "Vasil Levski" pobedila Kipar sa 2:1.

Ostrvljani su poveli preko Grigorisa Kastanosa u 41. minutu, dok su Bugari iz jedine dve šanse na meču preokrenuli, prvo preko Kirila Despodova u 59, a onda i golom Todora Nedeleva u 68. minutu.

Pravdu na meču u Sofiji delio je sudijski tim iz Srbije, predvođen glavnim arbitrom Srđanom Jovanovićem.

Bugarska je prva u grupi sa devet bodova, Norveška ima šest, Kipar tri, a Slovenija je bez bodova.

Pobedu je u subotu uveče ostvarila i Makedonija.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.