UŽIVO: Zvezda protiv Spartaka želi da napravi dobru uvertiru za Olimpijakos

Izvor: Večernje novosti, 07.Dec.2019, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Zvezda protiv Spartaka želi da napravi dobru uvertiru za Olimpijakos

Crveno-beli pred gostovanje u Pireju igraju meč domaćeg šampionata na stadionu "Rajko Mitić" Superliga, pa Liga šampiona. Uoči najvažnije utakmice u sezoni i gostovanja ekipi Olimpijakosa u Pireju ekipa Crvene zvezde imaće obaveze u domaćem šampionatu.Izabranici Vladana Milojevića na stadionu “Rajko Mitić” dočekuju tim iz Subotice.- Za nas je prvenstvo jako bitno. Nećemo razmišljati >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o meču sa Olimpijakosom, da ne bi došlo do pada koncentracije. Usled velikog broja utakmica sam prinuđen da dosta rotiram, iako nisam pobornik toga - rekao je Milojević uoči meča.Dešavanja sa utakmice pratite na sajtu “Novosti”.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda savladala Spartak, "makazice" Tomanea

Izvor: RTS, 07.Dec.2019

Fudbaleri Crvene-zvezde savladali su Spartak iz Subotice sa 3:1 (2:1) u meču 19. kola Linglong Superlige Srbije. . Crveno-beli su napravili dobru uvertiru pred gostovanje u Atini. Posle primljenog gola uspeli su do poluvremena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.