Vojvodina izgorela na Kipru – Apoel donosi pobedu u Novi Sad

Izvor: B92, 27.Jul.2023, 18:18

Vojvodina" izgorela" na Kipru – Apoel donosi pobedu u Novi Sad

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od Apoela 2:1 (1:0) u Nikoziji u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

Kiprani na revanš u Novi Sad dolaze sa prednošću, a taj okršaj zakazan je za 3. avgust.

Vojvodina je imala lepu šansu da nerešenim rezultatom sačeka revanš na "Karađorđu", pošto je u 56. minutu došla do izjednačenja, ali samo devet minuta kasnije poklonila je trijumf rivalu.

Golman Carević, koji je to tog trenutka bio sjajan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na golu, imao je lošu porcenu posle jednog kornera, a takav gaf Apoel je iskoristio i došao do trijumfa.

Tim Rradoslava Bataka nije blistao u ovom duelu, bledo izdanje viđeno je u prvom poluvremenu i bilo je evidentno da mora mnogo bolje, a osim jedne solidne šanse Nikole Čumića u 8. minutu nismo mnogo videli od Novosađana.

Apoel je imao incijativu, koristio je svaku priliku da vrši presing, a takav pristup isplatio mu se u 32. minutu, kada je Kvilitaja matirao Carevića.

Do kraja poluvremena nije bilo previše uzbđenje, a u nastavku meča Vojvodina je pojačala tempo, jer samo tako je mogla da se nada izjednačenju.

Prednost domaćeg tima trajala je do 56. minuta, a onda su Novosađani uspeli da dođu do izjenačenja. Čumić je uputio sjajan centaršut sa leve strane, a Zukić glavom pogodio za 1:1 i veliko slavlje gostiju.

Ipak, ono je bilo kratkog daha, jer je samo devet minuta kasnije Apoel imao 2:1. Novi gol ide na dušu Carevića, jer je golman Vojvodine imao lošu procenu kod kornera.

Izašao je u prazan prostor i ostavio prazan gol, pa je Dvali bez problema kaznio rivala i doneo svom timu prednost i ispostaviće se, postavio konačan rezultat.

Sva dešavanja sa meča mogli ste da pratite u LIVE BLOG-u na B92.netu:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vojvodina poražena na Kipru u kvalifikacijama za LK

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2023

Fudbaleri Vojvodine poraženi su večeras u gostima od kiparskog APOEL-a sa 1:2, u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.