UŽIVO: Real Madrid - Rajo Valjekano

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Real Madrid - Rajo Valjekano

Pratite tekstualni prenos utakmice 11. kola Primere

Real Madrid juri 12. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima u međusobnim susretima, dok će Rajo Valjekano pokušati da izvuče makar bod posle dva vezana poraza. Kraljeveski klub je nanizao 12 uzastopnih pobeda protiv Valjekana, od toga na Santijago Bernabeu je čak pet puta došlo 4+, a četiri puta GG3+.    

Kristijano Ronaldo je trenutno sa 17 postignutih golova prvi strelac lige i sada ima priliku da uveća golgeterski konto protiv jedne od lošijih odbrana u Španiji.

Ukoliko želite da pogledate kvote za ovaj meč kliknite na MOZZART.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ronaldo asistira i pogađa: Real ponovo iznad Barse! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014

Portugalac se pre meča pohvalio navijačima Zlatnom kopačkom Evrope..Kristijano Ronaldo je nastavio golgetersku seriju u 11. kolu Primere i stigao do 18. pogotka u sezoni, ali je pritom i dva puta asistirao svojim saigračima za ubedljivu pobedu Reala nad Rajom Valjekanom od 5:1!..Madriđani su tako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.