Ronaldo asistira i pogađa: Real ponovo iznad Barse! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ronaldo asistira i pogađa: Real ponovo iznad Barse! (VIDEO)

Portugalac se pre meča pohvalio navijačima Zlatnom kopačkom Evrope

Kristijano Ronaldo je nastavio golgetersku seriju u 11. kolu Primere i stigao do 18. pogotka u sezoni, ali je pritom i dva puta asistirao svojim saigračima za ubedljivu pobedu Reala nad Rajom Valjekanom od 5:1!

Madriđani su tako upisali 13. uzastopnu pobedu u svim takmičenjima i 13. u međusobnim susretima sa Rajom, od čega je na Santijago Bernabeu kladioničarskim rečnikom čak šest puta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << došlo 4+ i pet puta GG3+.  

Goleadu je otvorio Bejl u 9, nastavio Serhio Ramos u 40, a potom je Portugalac pomogao Krosu u 55. i Benzemi u 59, što je njegova četvrta asistencija na poslednjih šest pogodaka Kraljevskog kluba, da bi na kraju svoju odličnu partiju krunisao u 83. minutu. Sve što su gosti uspeli da urade bio je počasni gol Buena u 44. minutu.

Ronaldo se pre meča pohvalio navijačima Zlatnom kopačkom koju je osvojio kao najbolji strelac Evrope za prošlu sezonu.

Selta je dočekala Granadu, koja se junački odbranila na Balaidosu za najnepopularniji rezultat - 0:0. Nolito i ekipa su napadali tokom čitave utakmice ali je mreža Fernandeza ostala netaknuta. Klub iz Galicije je tako ostao na šestoj poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Fantastičan niz Malage od pet uzastopnih pobeda. bio je u velikoj opasnosti ali je stvar spasio Nordin Amrabat u 89. minutu golom sa bele tačke. Eibar se branio svim snagama tokom čitave utakmice, čak uspeo i da povede u finišu prvog poluvremena golom Aruabarene posle katastrofalne greške Toresa. Ipak, buknker gostiju je popustio najpre u 53. minutu kada je Huanmi izjednačio, a potom je Raul Navas igrao rukom u šesnaestercu gostiju pa je Amrabat, preciznim udarcem, odredio sudbinu Eibara. Sami prosudite da li je bilo penala:

PRIMERA, 11. kolo 

Petak:

Kordoba - Deportivo 0:0

Subota:

Almerija – Barselona 2:1 (1:0)

/Bifouma 37 – Nejmar 73, Žordi Alba 82/

Hetafe - Elče 0:0

Real Madrid - Rajo Valjekano 5:1 (2:1)

/Bejl 9, Ramos 40, Kros 55, Benzema 59, Ronaldo 83 - Bueno 44/

Selta - Granada 0:0

Malaga - Eibar 2:1 (0:1)

/Huanmi 53, Amrabat 89 - Aruabarena 42/

Nedelja:

12.00 Sevilja - Levante

17.00 Espanjol - Viljareal

19.00 Valensija - Atletik Bilbao

21.00 Real Sosijedad - Atletiko Madrid

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.