UŽIVO: Rad - Crvena zvezda 0:0 (5. minut) Na Banjici posle pet godina!

Izvor: Vesti-online.com, 17.Okt.2015, 13:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Rad - Crvena zvezda 0:0 (5. minut) Na Banjici posle pet godina!

Crvena zvezda je u naletu. Devet uzastopnih trijumfa u Super ligi, pa reprezentativna pauza od dve nedelje. Da li kratak predah može da "poljulja" ohrabrenu četu Miodraga Božovića ili će i deseta "recka" stići na konto crveno-belih. Sa druge strane, Rad je u seriji poraza (OFK Beograd, Borac Čačak, Metalac). Ostanite uz portal VESTIONLINE i od 13 časova pratite tekstualni prenos sa Banjice.

Dobro ste pročitali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - sa Banjice. Prvi put još od 2010. godine "građevinari" imaju potrebnu infrastrukturu za duele visokog rizika.

Istorijat prvenstvenih utakmica Crvene zvezde i Rada govori da je tradicija ubedljivo na strani crveno-belih. "Nebeskoplavi" su poslednje dve decenije uspeli samo jednom da dobiju meč sa gradskim rivalom i to pre tačno godinu dana u Kupu Srbije. Uz taj trijumf, imaju šest remija i 27 poraza...

Beogradski timovi su do sada odigrali 51 prvenstveni meč. Zvezda je upisala 41 pobedu, Rad dve, a osam utakmica je završeno bez pobednika.

RAD: Budaković, Ljubinković, Prljević, Maraš, Đurić, Vidić, Trninić, Nenadović, Veselinović, Denić, Lutovac.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Petković, Jovanović, Pavićević, Ibanjez, Donald, Grujić, Katai, Plavšić, Srnić, Vijeira.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.