UŽIVO: Partizan - Zvezda

Izvor: Mondo, 05.Jun.2016, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Partizan - Zvezda

U 21 čas počinje druga utakmica finala plej-ofa Superlige Srbije...

Crvena zvezda u pravom trenutku je zaigrala u skladu sa svojim mogućnostima i prekinula mini-seriju od dva poraza u okršajima sa Partizanom.

Aktuelni šampion u petak je pobedio rezultatom 84:53 i poveo 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa domaće Superlige. S obzirom na to da su crveno-beli domaćini trećeg meča u utorak, večerašnja utakmica za >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Partizan predstavlja praktično poslednju šansu da istakne ozbiljnu kandidaturu za titulu.

Sa početkom u 21 čas, videćemo kako će dva tima reagovati na 31 poen razlike u prethodnom okršaju.

Trener Zvezde Dejan Radonjić svojom izjavom je "između redova" poručio da strahuje od opuštanja, dok je Aleksandar Džikić pokušao da "razbudi" svoje igrače, konstatacijom da se u plej-of seriji računaju samo pobede i da nema razlike između minimalnog i tako ubedljivog poraza.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda,   Kandidatura Srbije

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudurić šokirao Partizan - 2:0!!! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jun.2016

Mladi bek Crvene zvezde rešio utakmicu trojkom 0,9 sekundi pre kraja druge finalne utakmice plej-ofa. Partizan ispustio "plus 20"...Crvena zvezda u pravom trenutku je zaigrala u skladu sa svojim mogućnostima i prekinula mini-seriju od dva poraza u okršajima sa Partizanom...Aktuelni šampion u petak...

Nastavak na Mondo...

Nazire se šampion: Golden Stejt uništio Klivlend! (VIDEO) (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jun.2016, 07:38

Trofej "Lerija O'Brajana" teško da će ove sezone menjati vlasnika...Golden Stejt Voriorsi su jednostavno prejaki za Klivlend Kavalirse što je moglo već da se nasluti posle prve utakmice finala plej-ofa, a sada je, posle druge, to jasno kao dan...Aktuelni šampion deklasirao je izazivača rezultatom...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.