UŽIVO: Monfis bolji na startu meča, Đoković ima brejk zaostatka

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Monfis bolji na startu meča, Đoković ima brejk zaostatka

Srpski teniser igra 17. meč sa Francuzem, u svih 16 dosadašnjih je slavio. Cicipas čeka protivnika Bitka za finale. Novak Đoković i Gael Monfis (Fancuska) će igrati drugi polufinalni meč na turniru u Dubaiju.Biće to njihov 17. susret, a u dosadašnjih 16 je pobedu odneo srpski igrač.- Moraću da promenim taktiku, očigledno nije funkcionisalo u prethodnih 16 mečeva - našalio se Monfis uoči novog duela.Boljeg iz ovog meča u finalu čeka Stefanos Cicipas >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << (Grčka) koji je u prvom polufinalu bio bolji od Danijela Evansa (Velika Britanija) - 6:2, 6:3.Dešavanja sa meča pratite na sajtu “Novosti”.PRVI SET1:0 - Monfis je bolje započeo meč, osvojio je prva dva poena, pa je došao i do brejk šanse. Novak je uspeo da se izvuče iz te situacije i da dobrim servisima u pravo vreme dođe do gema.1:1 - Siguran gem Francuza koji se tako “upisuje” na semafor u prvom setu.1:2 - Monfis je veoma agresivan na startu meča, dosta rizikuje, gađa osnovnu liniju i dubokim loptama pravi problem srpskom igraču. Ponovo je došao do 15:30, a nedugo zatim do druge brejk lopte. Uspeo je Đoković da je spasi, a Monfis je podigao publiku na noge bekhend paraleom iz skoka. Imao je Novak nekoliko šansi da uzme gem, nije ih iskoristio, pa je Gael došao do nove šanse da mu oduzme servis. Maratonski gem je završen tako što je Nole poslao lopticu u aut.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Tenis,   Grčka

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽIVO: Neverovatni Đoković - spasao tri meč lopte i zakazao treći set

Izvor: Večernje novosti, 28.Feb.2020

Srpski teniser igra 17. meč sa Francuzem, u svih 16 dosadašnjih je slavio. Cicipas čeka protivnika Bitka za finale. Novak Đoković i Gael Monfis (Fancuska) će igrati drugi polufinalni meč na turniru u Dubaiju.Biće to njihov 17. susret, a u dosadašnjih 16 je pobedu odneo...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.