UŽIVO: Mega Leks - Partizan

Izvor: Mondo, 27.Feb.2017, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Mega Leks - Partizan

Crno-beli u istom sastavu kao protiv Zadra, dakle bez četvorice prvotimaca.

Mega Leks (skor 9-16) i Partizan (17-6) sastaju se od 21 čas u jednom od poslednja dva meča 24. kola ABA lige.

Dok je domaćin u vrlo dobroj situaciji što se tiče borbe za opstanak i pobedom bi prebrinuo sve brige, Partizan želi da u drastično oslabljenom sastavu osvoji nove bodove i vrati se na deobu druge i treće pozicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa Cedevitom (18-6).

U slučaju trijumfa u Sremskoj Mitrovici, do kog će pokušati da dođe bez Hečera, Marinkovića, Ratkovice i Koprivice, kao i šefa struke Aleksandra Džikića, crno-beli bi dva kola pre kraja imali pobedu više od četvrtoplasirane Budućnosti (17-7).

Partizan je ove sezone dobio oba duela sa Megom - nedavno u polufinalu Kupa Radivoja Koraća bilo je 77:65, a jesenas u prvom "krugu" regionalnog takmičenja 86:79.

IZ MINUTA U MINUT

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

UŽIVO: Mega Leks - Partizan

Izvor: Mondo, 27.Feb.2017

Crno-beli bez petorice prvotimaca, a Veličković i Gordon samo formalno u sastavu. Posle treće četvrtine - 62:68...Mega Leks (skor 9-16) i Partizan (17-6) sastaju se od 21 čas u jednom od poslednja dva meča 24. kola ABA lige...Dok je domaćin u vrlo dobroj situaciji što se tiče borbe za opstanak...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.