Sa pola tima na treće mesto

Izvor: Press, 27.Feb.2017, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sa pola tima na treće mesto

Partizan prepolovljen virusom i Mega Leks bez dvojice igrača, odigraće večeras (21.00) u Sremskoj Mitrovici meč 24. kola ABA lige.
foto: novosti.rs
Partizan prepolovljen virusom i Mega Leks bez dvojice igrača, odigraće večeras (21.00) u Sremskoj Mitrovici meč 24. kola ABA lige. Crno-beli su u prethodnom duelu sa Zadrom nekako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prebrodili epidemiju pobedničkim zakucavanjem Uroša Lukovića u poslednjim sekundama.
- Zdravstveni bilten nije bolji, igraćemo u istom sastavu kao protiv Zadra - kaže Nenad Čanak, prvi trener Partizana u odsustvu bolesnog Aleksandra Džikića.
To znači da u sastavu neće biti: Hečera, Marinkovića, Ratkovice, Koprivice i Jovanovića. Meč sa Dalmatincima preskočio je i Gordon zbog problema sa zadnjom ložom, dok je bol u kolenu ograničio Veličkovića na samo pet minuta igre.
- S obzirom na naše brojno stanje, biće nam teško u Mitrovici. Pokušaćemo da uspostavimo kontrolu igre, uvedemo utakmicu u naš ritam i dođemo do pobede kojom bismo potvrdili treće mesto i ostali u igri za drugo mesto - istakao je Čanak.
Trener Mege Dejan Milojević neće moći da računa na Vlatka Čančara i Ognjena Čarapića.
- Sa tri vezane pobede obezbedili smo opstanak u ABA ligi, što nam omogućava da preostale mečeve odigramo bez grča i pritiska. Želimo da dobijemo što više utakmica do kraja lige i time dodatno poboljšamo položaj na tabeli. Moramo da odgovorimo Partizanu agresivnom igrom u odbrani, ukoliko želimo da zabeležimo pobedu. U kom god sastavu budu izašli na teren, moramo maksimalno ozbiljno da priđemo meču od samog početka. Samo tako možemo da dođemo do pobede koja bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred borbe do kraja sezone - kaže Milojević.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednja vest - Liverpul oslabljen kod šampiona (SASTAVI) (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2017

Večeras je na programu zanimljiv meč na King Pauer stadionu...Fudbaleri Lestera i Liverpula od 21 sat igraju meč 26. kola Premijer lige...Menadžer Liverpula Jirgen Klop danas je ostao bez kapitena Džordana Hendersona koji će zbog povrede biti na tribinama...Njegovo mesto zauzeće Emre Džan, dok...

Nastavak na Sportske.net...

Pobeda bez sedmorice igrača i trenera! Partizan odbranio treće mesto (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2017

Crno-beli u Sremskoj Mitrovici bolji od Mega Leksa..Partizan je jači od problema! Preživeo je i ovo. Na gostovanju u Sremskoj Mitrovici, protiv nepredvidive i uvek opasne Mege, dobio je meč koji ga ostavlja na trećoj poziciji Jadranske lige i daje velike šanse da u polufinalu plej-ofa izbegne sudar...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.