(UŽIVO) Fed kup: Češka - Srbija 2:3

Izvor: Press, 03.Nov.2012, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(UŽIVO) Fed kup: Češka - Srbija 2:3

Ženska teniska reprezentacija Srbije igra u jubilarnom 50. finalu Fed Kupa protiv Češke u Pragu

Naše devojke tako prvi put imaju šansu da ostvare istorijski uspeh, što predstavlja priliku karijere za Anu Ivanović, Jelenu Janković, Bojanu Jovanovski, odnosno Aleksandru Krunić kao i za selektora Dejana Vraneša.

Prva na teren izlazi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Ana Ivanović koja igra protiv Lusi Šafarove.

Tok meča

Prvi set

Prva na servisu je Ana Ivanović koja je odlično otvorila meč i povela sa 40:0, međutim Šafarova je uspela da izjednači 40:40. Ipak Ana je uspela da se vrati i povede sa 1:0.

U drugom gemu Šafarova je povela 15:0, tada se igralo poen za poen do izjednačenja. Stigla je naša teniserka do brejk šanse,međuti Šafarova je uspela da se izvadi i izjednači rezultat 1:1.

U narednom gemu Srpkinja je lako stigla do 40:0, ali ponovo dopustila protivnici da izjednači rezultat. 40:40. Velika oscilacija i duple servis greške koštale su Ivanovićevu, pa je Šafarova napravila brejk. 2:1.

U četvrtom gemu Šafarova je diktirala tempo 15:0, 30:15, međutim tada je Ana osvojila tri vezana poena i vratila brejk. 2:2.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.