UŽIVO: Đoković - Del Potro 6:1, 1:2, Počelo zagrevanje, nastavak kasni (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 20.Maj.2017, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Đoković - Del Potro 6:1, 1:2, Počelo zagrevanje, nastavak kasni (VIDEO)

Novak Đoković i Huan Martin del Potro nastaviće u subotu svoj četvrtfinalni duel na Mastersu u Rimu koji je u petak uveče prekinula velika kiša u glavnom gradu Rima. Ostanite uz VESTIONLINE i pratite sve promene na meču.

Prava je šteta što su vremenske neprilike prekinule odličnu Novakovu partiju, ali preostaje nam da se nadamo da će srpski teniser nastaviti u istom ritmu i u subotu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Okvirno nastavak duela trebalo je da počne oko 13.30 sati, ali s obzirom da je prvo zbog kiše kasnio početak duela Halep - Bertens, a potom je prvi set prilično potrajao Đoković i Del Potro najranije na teren će izaći oko 14.30.

Do tada im preostaje da se dobro zagreju i pripreme za duel, što čine jedan do drugog na terenima kompleksa “Foto Italiko”.

Novak and Delpo getting ready for their match #IBI17 #practice

via: Lorenzo Mortaro pic.twitter.com/qG7KALWEbD

Pobednika već od 20.00 sati očekuje polufinalni duel protiv Dominika Tima.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) NOVAK FURIOZAN ZA POLUFINALE RIMA: Đoković preslišao Del Potra, na redu je Dominik Tim

Izvor: Kurir, 20.Maj.2017

...Najbolji srpski teniser Novak Đoković savladao je Huan Martina del Potra sa 6:1, 6:4 i plasirao se u polufinale Mastersa u Rimu..TOK MEČA:..6:4 - Đoković je u polufinalu Rima!..5:4 - Del Potro koristi svoj servis i smanjuje Noletovu prednost..5:3 - Argentinac servira za ostanak u meču! Đoković...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.