UŽIVO: Čukarički - Domžale 0:0

Izvor: MozzartSport.com, 09.Jul.2015, 20:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Čukarički - Domžale 0:0

Pratite uživo revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Domžala

Čukarički i drugu godinu uzastopce u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Prethodne ga je zaustavio austrijski Gredih, sada pred tim sa Banovog brda stoji azerbejdžanska Gabala.

KRAJ!

94. minut - Crveni karton za Domžale. Tačnije drugi žuti za Uroša Koruna.

93. minut - Žuti karton za Stojiljkovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Opravdano. Bila je to idealna lopta Staniše Mandića, Stojiljković je bio sam pred Vidmarom, ali je umesto da realizuje šansu odlučio da pokuša da iscenira penal. Sudija Popov se nije dao prevariti.

90. minut - Nenad Mirosavljević je poslednja izmena Vladana Milojevića. Aplauzi za Petra Bojića, koji napušta teren. Čak šest minuta sudijske nadoknade. Signal da gosti krenu svim silama napred. Probao je agilni Grvala, njegovo prizemno ubacivanje lopte je presečeno.

88. minut - Oprezan je opet Stevanović. Nešto nesigurnije reakcija odbrane Čuke, ali 23-godišnji golman istrčava iz kaznenog prostora i otklanja opasnost.

85. minut - Dobra ideja Stojiljkovića i Bojića, malo je nedostajalo da bude sprovedena u delo, Još pet minuta deli Čuku od drugog kola u Ligi Evrope i susreta sa azerbejdžanskom Kabalom.

81. minut - Nikola Stojiljković na terneu umesto Andrije Pavlovića, koji je ostavio sasvim solidan utisak, posebno u prvom poluvremenu kada je goste stavljao na muke i pokazao da ima tu potencijala. Kod Domžala u igri je Šišić.

77. minut - Prečka! Slavoljub Srnić je centrirao, a loptu je zahvatio čini nam se Petar Bojić. Milimetri su odlučivali. Na drugoj strani uzvraćaju Domžale. Matej Podlogar je izbio sam pred Nemanju Stevanovića, ali je golman Čuke na vreme istrčao, skratio ugao i spasio Čuku velikog problema.

71. minut - Opet Vidmar na iskušenju. Opasan udarac Filipa Stojkovića, koji se ubacio iz drugog plana i šutirao sa ivice kaznenog prostora. Oprezan golman Domžala.

70. minut - Još 20 minuta igre. Matić izlazi iz igre, na terenu je Staniša Mandić, član šampionske U20 generacije sa Novog Zelanda.

64. minut - Kakva sada šansa za Čuku da otkloni sve dileme! Centrirao je sjajno Filip Stojković sa desne strane, Igor Matić je zahvatio loptu glavom na šest metara od gola, ali tuče pravo u golmana Domžala Nejca Vidmara. Neiskusni Grvala već u sledećem napadu dobija žuti karton. Žan Majer ustupa mesto Slobodanu Vuku. Još jednu izmenu ima trener Domžala.

63. minut - Sve agresivniji Slovenci. Ali Čuka veoma disciplinovano igra u odbrani. Ne dozvoljava rivalu ni da mu ozbiljno zapreti. Tražili su sada gosti penal zbog povlačenja u kaznenom prostoru. Sudija Nikola Popov samo odmahuje rukom.

60. minut - Prva promena na terenu. Ernest Grvala je na terenu, mesto mu je ustupio nervozni Požeg. Grvali je tek 18 godina.

58. minut - Pokušaj kombinacije iz slobodnog udarca. Nije to bilo najboljeg rešenje Slavoljuba Srnića. Ali bez rešenja u ofanzivi i fudbaleri Domžala na drugom kraju terena. Dva šuta sa distance. Nebu pod oblake.

52. minut - Žuti karton za Vancaša Požega. Nervoza se uvukla u tabor gostujućeg tima.

50. miinut - Bez većih uzbuđenja u uvodnih pet minuta drugog dela igre. Čuki to i odgovara.

46. minut - Nema promena u sastavima timova.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!

KLAĐENJE UŽIVO

Mnogo bolja Čuka u prvom delu igre. Domžale praktično nisu imale pravu šansu. Samo da Beograđani sebi ne dozvole sebi prazan hod kakav su imali u prvom susretu u Sloveniji. Jasno je da su kvalitetniji od protivnika.

21.19 - Kraj prvog poluvremena.

21.18 - Žestok start Trajkovskog nad Dragoljubom Srnićem i četvrti žuti kartno za goste. Ukupno šesti na utakmici.

21.14 - Žuti karton zbog prekršaja nad Srnićem apsolutno zasluženo dobrija Korun. Potpom su zbog međusobne rasprave požuteli i Slavoljub Srnić, odnosno Benžamin Morel.

21.12 - Ponovo gosti ulaze u raspravu sa bugarskim sudijom, što domaća publika nagrađuje gromoglasnim zvižducima. U toku je 42. minut.

21.07 - Uvukla se pomalo nervoza u gostujuće redove, žuti kraton zbog prigovora dobija Lukas Mario Horvat.

21.05 - Šansa utakmice za Čukaručki! Matić je sjajno uposlio Pavlovića, ovaj se odličnim driblingom domogao pozicije za šut, ali je usledio nešto lošiji udarac i lopta je prošla pored leve stative Vidmarovog gola.

20.59 - Razigrala se Čuka u ovim trenucima. Majstorija Matića, pa odličan prodor Stojkovića. Ponovo korner za domaćina.

20.56 - Brežančić pogađa stativu direktno iz kornera! Potpuno je bio nemoćan i već savladan Vidmar, ali odlični levi bek Brfđana nije imao sreće.

20.53 - Sumnjiva situacija u šesnaestercu domaćina. Publika je tražila jedanaesterac, pošto je u prvi mah izgledalo da je Skubic igrao rukom, ali je sve otklonio Trajkovski.

20.50 - Prva opasna akcija Čuke. Igor Matić je povukao kontru, Slavoljub Srnić u skoku stigao do protivničkog kaznenog prostora dok je lukava finta Andrije Pavlovića pročitana u poslednjem trenutku.

20.47 - Borbena utakmica. Puca na sve strane. Teško se dolazi do šanse.

20.41 - Ponovo opasan napad gostiju, dobro je centrirao Škubic, ali je Stojković otklonio opasnost. Samo pola minuta kasnije Dragoljub Srnić je dobio žuti karton zbog oštrog starta nad Horvatom.

20.38 - Izuzev one situacije s početka meča, za sada bez izglednijih šansi, ali sad dosta oštrih duela na sredini terena.

20.33 - Samo što je utakmica počela gosti su bili u sasvim solidnoj prilici. Podlogar je utčao iz drugog plana, pao u petercu domaćina, ali sudija Popov je samo odmahnuo rukom.

20.30 - Utakmica na Banovom brdu je počela.

ČUKARIČKI – DOMŽALE 0:0

Stadion na Banovom brdu

Gledalaca
: 3.000

Sudija: Nikola Popov (Bugarska)

ČUKARIČKI (4-2-3-1): Stevanović – Stojković, Pjasentin, Ostojić, Brežančić – Srnić, Janković – Bojić, Matić, Srnić – Pavlović.

DOMŽALE (4-3-1-1): Vidmar – Skubic, Korun, Horić, Trajkovski – Majer, Horvat, Husmani – Morel, Požeg - Podlogar

----------------------------------------

Fudbaleri Čukaričkog na Banovom brdu u revanš meču prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope traže overu plasmana u narednu rundu. Minimalna pobeda na stadionu Športni park prošlog četvrtka izabranike Vladana Milojevića stavila je u daleko bolju poziciju pred ovaj meč. Čuka je pored važnog trijumfa u Sloveniji i jasno pokazala da je kvalitetniji sastav od onog koji na raspolaganju ima Luka Elsner, ali to večeras mora da pokaže na svom terenu.

Ko na kraju bude prošao dalje u drugom kolu će već narednog četvrtka na svom terenu dočekati Gabalu iz Azerbejdžana, koja je večeras eliminisala Dinamo Tbilisi.

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.