Poluvreme: Brežančić pogodio stativu iz kornera, varnice u finišu, Čukarički - Domžale 0:0

Izvor: Blic, 09.Jul.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme: Brežančić pogodio stativu iz kornera, varnice u finišu, Čukarički - Domžale 0:0

Fudbaleri Čukaričkog od 20.30 na svom terenu igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Domžala, a taj duel možete pratiti uživo uz Blicsport.rs. Posle prvog poluvremena nije bilo golova.

Srpski predstavnik je u prvom susretu odigranom u Sloveniji pre sedam dana slavio sa 1:0 golom Igora Matića iz penala i ima minimalnu prednost na putu do naredne runde.

Pobednik ovog dvomeča ide u Azerebejdžan gde će igrati protiv Gabale koja je u revanš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmici slavila protiv Dinama iz Tbilsija sa 2:0 i ukupnim rezultatom 3:2 prošla dalje.

Duel na Banovom brdu, gde je prisutno i oko 25 navijača Domžala, počeo je opreznom igrom na obe strane, Dragoljub Srnić je zbog nešto grubljeg prekršaja u uvodnim trenucima dobio žuti karton, a Stevanović je posle tog prekida uhvatio loptu, što je vrlo važno za golmane da im prva intervencija bude sigurna.

Sredinom prvog dela je sevnula kontra Čuke koja je obećavala, Slavoljub Srnić je izbacio Andriju Pavlovića koji je usporio prilikom driblinga, pa je izostao završni udarac iskosa sa desne strane. Došlo je potom do gužve pred golom gostiju posle centaršuta Stojkovića, tražili su domaći penal jer su smatrali da je kapiten Skubic rukom primirio loptu, a u nastavku akcije pokušaj Bojića je izblokiran, te još nije bilo šuta u okvir gola.

Najbolju priliku Čukarički je imao iz prekida u 25. minutu - Rajko Brežančić je izveo korner iz desnog ugla, prebacio golmana Vidmara i pogodio dalju stativu od koje se lopta odbila u teren, a malo je nedostajalo da završi u mreži.

Puleni Vladana Milojevića su preuzimali inicijativu i u 34. minutu bili najbliži vođstvu kada je Matić asistirao Pavloviću, on se driblingom oslobodio čuvara, ušao u kazneni prostor i šutirao malo pored desne tribine. Došlo je i do koškanja između igrača u finišu prvog poluvremena usled grubih faulova članova slovenačke ekipe, pa su Morel, Trajkovski i Korun dobili po žuti karton, kao i Slavoljub Srnić.

Čukarički - Domžale 0:0

Stadion: Čukaričkog. Gledalaca: 1.300. Sudija: Nikola Popov (Bugarska).

Čukarički: Stevanović, Stojković, Pijasentin, Ostojić, Brežančić, D. Srnić, Janković, Matić, Bojić, Pavlović, S. Srnić.

Domžale: Vidmar, Skubic, Horić, Trajkovski, Morel, Vancaš Požeg, Podlogar, Horvat, Majer, Korun, Husmani.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KVALIFIKACIJE ZA LE: Čuka odolela na Banovom brdu i produžila evro-odiseju!

Izvor: HotSport.rs, 09.Jul.2015

Fudbaleri Čukaričkog plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su u revanšu prvog pretkola na Banovom brdu odigrali bez golova sa ekipom Domžala. U prvom meču u Sloveniji, Čukarički je slavio rezultatom 1:0 golom Igora Matića iz jedanaesterca.. . Pred nešto više od hiljadu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.