UŽIVO: Crvena zvezda - Vojvodina 4:1, Srnić za kraj (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - Vojvodina 4:1, Srnić za kraj (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos meča sa stadiona Rajko Mitić

Crvena zvezda - Vojvodina 4:1 (1:1)

/Ruiz 11, Donald 58, Plavšić 64, Srnić 90 - Malbašić 43/

Stadion: Rajko Mitić

Gledalaca: 6.000

Sudija: Dejan Santrač

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Manojlović – Petković, Le Talek, Luković, Ristić – Poletanović - Donald, Plavšić, Kanga, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Ruiz (Srnić od 77) - Vijeira (Sikimić od 85).

VOJVODINA (4-2-3-1): Kordić – Lakićević, V. Kovačević, Planić, Antić – Maksimović, Jovančić (Zličić od 72) - Paločević, Meleg, Malbašić – Trujić (Trifunović od 81).

90. minut - GOOOOL! Tačku na ubedljivu pobedu Zvezde stavio je Slavoljub Srnić. Doduše, uz dosta sreće je lopta ušla u mrežu.

85. minut - Izašao je Vijeira, zamenio ga je Predrag Sikimić.

83. minut - Dejan Meleg u ovim trenucima jedan je od retkih u Vojvodini koji nešto pokušava. To su udarci sa distance, ali neprecizini.

79. minut - Šansa za goste, ali mladi rezervista Lazar Zličić gađa pored gola sa samo nekoliko metara. Veliki promašaj!

- Inače, i ova utakmica je pokazala da je Vijeira definitivno van forme. Promašio je nekoliko dobrih prilika.

75. minut - Navijači Zvezde sa severne tribine pevaju pesme podrške Republici Srpskoj

72. minut - Sve je izvesnije da će Zvezda večeras preuzeti prvo mesto na tabeli od Lala, a ujedno to će biti i prvi poraz Novosađana u šampionatu.

69. minut - Duva sada promaja na sve strane u odbrani Novosađana. Prvo je šansu imao Poletanović, zatim i Vijeira, ali je Kordić nekako uspeo da sačuva mrežu.

64. minut - GOOOOL! Zvezda ponovo trese mrežu Vojvodine, strelac je Srđan Plavšić i to posle odbitka. Šutirao je prvo Kanga, golman Kordić je odbio loptu pravo na nogu snalažljivom i hitrom Zvezdinom vezisti.



58. minut - GOOOOL! Ponovo vodi Zvezda, strelac je bio Mičel Donald koji se ubacio iz drugog plana i krunisao dobru akciju pogotokom.



54. minut - Oslobađa se polako Vojvodina pritiska domaće ekipe i sva češće gleda ka golu Zvezde. Trujić je izblokiran u jednoj polušansi na 10-ak metara od gola.

50. minut - Zvezda ozbiljno pritiska Novosađane u uvodnim trenucima, ali bez konkretnih šansi da ugrozi gol

- Počeo je drugi deo utakmice

- Na istočnoj tribini nalaze se i predsednik FSS Slaviša Kokeza i sportski direktor reprezentacije Goran Bunjevčević.

POLUVREME

44. minut - Fijuču lopte pored Filipa Manojlovića. Osokolila se Vojvodina. Ostaje 1:1.

43. minut - GOOOL!!! Vojvodina je izjednačila na 1:1, strelac Filip Malbašić. Majstorija bivšeg fudbalera Partizana posle dodavanja Melega. Kanga je poklonio loptu rivalu, a onda je usledilo poravnanje rezultata. Kakav kiks!



40. minut - Vrlo lako je Trujić prošao pored Le Taleka, dodao do Melega, koji nije najbolje zahvatio loptu. Odlična prilika za goste je propala.

38. minut - U poslednjih par minuta inicijativa Lala. Zvezda se opredelila da vreba šansu iz kontre.

36. minut - Situacija za analizu u kaznenom prostoru Zvezde. Petković je bio u kontaktu sa Malbašićem, veznjak gostiju je pao, a arbitar odmahnuo rukom.



35. minut - Za sada ništa ne polazi za nogom Vošinim adutima. Tanko je to.

30. minut - Prvi udarac iz ugla za domaćina posle pola sata igre. Kovačević je reagovao ispred Vijeire, a potom odčičan pokušaj glavom Le Taleka. Novi korner.

25. minut- Izveo je Meleg slobodan udarac, lopte je išla dobro u peterac, lai je dosuđen ofsajd. Pripretila je Voša. Pre toga je Donald pucao preko gola Kordića

24. minut - Sada je period malo lošije igre sa obe strane. Ruizu je pobegla lopta u aut, Luković poslao dodavanje nikome. Vojvodina ne uspeva da nemetne svoj ritam, Zvezda drži konce igre u svojim rukama

20. minut - Zicer za Vijeiru. Našao se Portugalac u idealnoj prilici posle dodavanja Plavšića, ali ga je nonšalantnost skupo koštala. Kordić je reagovao poput rukometnog golmana.



17. minut - Šansa za goste. Trujić je ciljao, ali ne onako kako bi želeli navijači Vojvodine. Prebacio je gol Manojlovića.

16. minut - Propao je napad domaćina. Spetljao se Plavšić u pokušaju da dribla. Lopta je završila u gol autu.

14. minut - Prvi žuti karton na meču zaradio je Vladimir Kovačević. Neoprezno je ušao u duel sa strelcem jedinog gola u dosadašnjem toku susreta Džona Ruiza.

11. minut - GOOOL!!! Zvezda vodi 1:0, strelac Džon Ruiz. Udarac sa 20 metara nije bio snažan, ali je bio izuzetno precizan.



8. minut - Dobra saradnja Plavšića i Kange, ali nije rezultirala golom. Gabonac je bio neprecizan iskosa sa desne strane.

5. minut - Dva kornera za Vošu. Najpre je odlično Srđan Plavšić blokirao Paločevića, ali posle prekida nije bilo opasnosti po gol Manojlovića.

4. minut - Prva situacija na meču vredna pomena. Aleksandar Luković je pokušao sa 20 metara, ali slab udarac.

1. minut - Sa centra je prva krenula Vojvodina. Kavez sa navijačima iz Novog Sada je prilično popunjen. Ima oko 700 navijača Vojvodine. Severna tribina, koju zauzimaju Delije, pamti bolja vremena.

MEČ JE POČEO!

-----------------------------------

Na stadionu Rajko Mitić igra se derbi 10. kola Superlige gde drugoplasirana Crvene zvezda dočekuje lidera Vojvodinu. Novosadske Lale imaju bod više od aktuelnog šampiona i jedini su neporaženi tim u ligi. Zvezda ima najefikasniji napad, Voša najsigurniju odrbanu u srpskom šampionatu. Crvena zvezda nije savladala Vojvodinu u prethodna dva međusobna duela.

Kvote za derbi na Marakani možete pogledati OVDE. 

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.