UŽIVO: Crvena zvezda - FMP 0:0 (1. četvrtina)! Sve je spremno za slavlje

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2017, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Crvena zvezda - FMP 0:0 (1. četvrtina)! Sve je spremno za slavlje

Samo čudo može da spreči košarkaše Crvene zvezde da večeras slave titulu šampiona Srbije, i tako zaokruže sezonu iz snova. Čini se da se FMP predao i pre početka finalne serije. Ostanite uz portal VESTIONLINE i pratite tekstualni prenos meča iz "Pionira".

Zvezda je bila ubedljiva u oba meča. Ulaz u dvorani je besplatan, pa se očekuje krcate tribine i slavlje navijača i košarkaša srpskog i regionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << šampiona, koji su već osvojili Kup Radivoja Koraća i ABA ligu ove sezone, a imali su zapaženu ulogi i u Evroligi.

#VestiLive #VestiSport Trofej i medalje za osvajaca @KLSrbije su spremni. @kkcrvenazvezda - #FMP (20.00h) pic.twitter.com/XlzZtiQTPv— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 16. јун 2017.

#VestiLive #VestiSport jos 30 minuta do pocetka trece finalne utakmice @KLSrbije izmedju @kkcrvenazvezda i #FMP, poznati su sastavi pic.twitter.com/a7ooQkSl8v— Vesti OnLine (@VestiOnLine) 16. јун 2017.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.