SPREČENA BRUKA PIKSIJEVIH ORLOVA: Nejaka Bugarska očitala lekciju Srbiji, ali Lazovićeva bomba je donela slavlje

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 19:45

SPREČENA BRUKA PIKSIJEVIH "ORLOVA": Nejaka Bugarska "očitala lekciju" Srbiji, ali Lazovićeva bomba je donela slavlje

Kvalifikacije za Evro 2024.

Bugarska fudbalska reprezentacija je dočekala Srbiju u Razgradu u okviru kvalifikacija za Prvenstvo Evrope koje će se 2024. održati u Nemačkoj. Na kraju je bilo 1:1 iako su par sekundi pre kraja izabranici Mladena Krstajića nalazili pred pobedom,

U prvom poluvremenu nije viđen zanimljiv fudbal, jedino se prilika Ruseva može nazvati dobrom (bio je to pravi zicer), ali golovi nisu viđeni. Ipak, odmah na početku drugog poluvremena Bugari >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su poveli posle lepe akcije koju je krunisao Kiril Despodov. Srbi su bili uspavani i kazna za to je došla.

Kvalifikacije za EP

Bugarska – Srbija 1:1 (0:0)

Strelci: Despodov 47, Lazović 96.

Stadion: Huvepharma arena

Sudija: Kreg Poson (Engleska)

Bugarska: Đulgerov, Popov, Antov, Hristov, Gruev, Petkov, Iliev (od 66. Stefanov), Kraev, Čočev (od 66. Krastev), Rusev (od 86. Petrov), Despodov (od 78. Delev).

Srbija: V. Milinković-Savić, Milenković, Gudelj, Pavlović, Živković (od 71. Lazović), Kostić (od 71. Mladenović), Lukić (od 58. Jovanović), Maksimović (od 81. Grujić), Sergej Milinković - Savić, Tadić, Joveljić.

Želeli su Srbi da stignu barem do izjednačenja, ali očajno su igrali Piksijevi izabranici i osim dva pokušaja Dejana Joveljića pred sam kraj nisu bili blizu ni tog jednog boda. Ipak, kada je izgledalo da je sve gotovo u poslednjim sekundama je Darko Lazović uspeo da izjednači.

Međutim, selektor Stojković ostaje da se zamisli kako misli da se plasiramo na Šampionat Evrope ako ovako igramo.

"Orlovi" su pre duela u Razgradu savladali najpre Litvaniju u Beogradu, a onda i Crnu Goru u Podgorici – identičnim rezultatom (2:0), dok su Bugari imali samo bod iz tri susreta.

Šta se događalo na meču u Razgradu pročitajte ovde.

KRAJ UTAKMICE

📺 Bulgaria 1-0 Serbia | Goal: Kiril Despodovpic.twitter.com/wmbyhZ2Rrn

— FootColic ⚽️ (@FootColic) June 20, 2023

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

POČELA JE UTAKMICA

🇧🇬🆚🇷🇸 | Стартних 𝟭𝟭#BULSRB #EURO2024 pic.twitter.com/vORtg3jVlb

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) June 20, 2023

⚔️ Време је! 🇷🇸

🦅 Орлови данас крећу у поход на #EURO2024! 🔥 pic.twitter.com/RkJb6hzcmG

— Fudbalski savez Srbije | FA of Serbia (@FSSrbije) March 24, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.