Lazović u 96 doneo bod Srbiji u Bugarskoj

Izvor: B92, 20.Jun.2023, 22:43

Lazović u 96' doneo bod Srbiji u Bugarskoj

Fudbalska reprezentacija Srbije remizirala je na gostovanju u Bugarskoj (1:1), u meču četvrtog kola grupe G kvalifikacija za EURO.

Domaći su vodili golom Kirila Despodova u 48. minutu, delovalo je da će to biti jedini pogodak na meču, ali je Darko Lazović zatresao mrežu Bugarske u šestom minutu nadoknade.

Srbija je na deobi prvog mesta sa Mađarskom, dve selekcije imaju po sedam bodova, dok je Bugarska pretposlednja sa dva poena.

Naši reprezentativci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su tokom prvog poluvremena imali više pokušaja, veći posed lopte, ali prave šanse su izostale.

Solidno su ušli u utakmicu, pokušajem Milenkovića posle kornera, da bi nešto kasnije i Sergej Milinković Savić na sličan način probao.

Mogli su Bugari u ranoj fazi meča da postignu autogol, posle odličnog prodora Živkovića, ali je Đulgerov bio oprezan posle neopreznog poteza Antova.

Nakon pola sata igre, Bugarska je zapretila preko Čočeva, ali nije bilo realno da iz okreta sa ivice kaznenog prostora savlada Vanju.

Najbolju priliku u ovom delu susreta imao je Georgi Rusev, koji je iskoristio loše postavljanje odbrane Srbije, ušao u gol šansu, ali je u situaciji jedan na jedan šutirao pored gola.

Domaći su bili zadovoljni razvojem situacije na terenu, bili su čvrsti, disciplinovani, a do pauze naša selekcija je pripretila samo još preko Lukića, koji je oprobao udarac iz daljine.

Srbija je jako loše otvorila drugo poluvreme i već u 48. minutu primila gol.

Brza i dobra akcija domaćih je to bila, Iliev je primio loptu u kaznenom prostoru, proigrao Despodova, koji je po zemlji šutirao i savladao Vanju Milinković Savića.

Nije naša selekcija uspevala da se trgne, Piksi je bio vidno neraspoložen i ubrzo je reagovao, ubacivanjem još jednog napadača, Đorđa Jovanovića.

Nije to mnogo pomoglo, pošto je ubrzo Bugarska mogla da duplira vođstvo preko rezerviste Krasteva.

Bila je to spora polukontra, Krastev je imao vremena da se namestio, gađa levom nogom i pogodi prečku gola koji čuva Vanja Milinković-Savić.

Najbolje šanse Srbija je imala u finišu susreta, preko Joveljića, koji je u dva navrata iz relativne blizine bio izblokiran, da bi u junaka izrastao Darko Lazović, koji je sjajnim golom u 96. minutu doneo bod "orlovima".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija osvojila bod protiv Bugarske: Lazović u 96. izjednačio na 1:1

Izvor: Danas, 20.Jun.2023

Najbolji srpski fudbaleri uspeli su da osvoje bod protiv Bugara u meču četvrtog kola Grupe G kvalifikacija za Evropski šampionat 2024. u Nemačkoj.

Nastavak na Danas...

Krstajićeva poruka za „gospodu“: „Veći sam ja Bugarin od Bugara! Aplauzi mi ne trebaju, živim u svom svetu“

Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 05:31

Ponosan je Krstajić na svoje igrače zbog partije protiv Srbije .. Foto: Nikola Tomić. .. Da mu je neko ponudio bod pre utakmice sa Srbijom, možda bi selektor Bugarske Mladen Krstajić isti i prihvatio. Međutim, teško da može da bude zadovoljan krajnjim rezultatom meča protiv...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.