Izvor: Piplmetar.rs, 21.Jun.2023, 05:31

Krstajićeva poruka za „gospodu“: „Veći sam ja Bugarin od Bugara! Aplauzi mi ne trebaju, živim u svom svetu“

Ponosan je Krstajić na svoje igrače zbog partije protiv Srbije

Foto: Nikola Tomić


Da mu je neko ponudio bod pre utakmice sa Srbijom, možda bi selektor Bugarske Mladen Krstajić isti i prihvatio. Međutim, teško da može da bude zadovoljan krajnjim rezultatom meča protiv Orlova.
Vodila je Bugarska od starta drugog poluvremena, bila na pragu velikog trijumfa, ali je Darko Lazović u 96. šokirao Krstajića i domaćina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << /> – Nezadovoljni smo rezultatom, i protiv Litvanije i protiv Srbije. U Litvaniji smo dominirali, imali smo dosta prilika. Danas smo igrali protiv najbolje ekipe u grupi. Iskren da budem, malo ko je od vas očekivao da ćemo ovako zrelo da igramo protiv jedne Srbije koja je mnogo moćna pojedinačno. Nemam reči hvale za moje momke. Žao mi je što nismo pobedili, ali smo u ova dva meča, što se tiče igre, zadovoljan – rekao je Krstajić, a potom očigledno imao poruku za nekoga u bugarskom fudbalu:
Neke stvari gospodo ne mogu preko noći da se urade. Moramo da budemo realni. Imamo dva boda, situacija je takva kakva je. Savest mi je čista, ponosan sam na igrače, reprezentacija Bugarske ima budućnost. Igrali smo četiri meča, jedino smo se malo pogubili u prvom poluvremenu protiv Mađarske. Protiv Crne Gore smo zaslužili minimalno bod.
Foto: Nikola Tomić


Što se tiče same ekipe, na mene mogu da prave pritisak koliko god hoće, Ja mogu da izdržim sve. Ne pravite pritisak na klince, koji ne igraju u klubu, pa dođu ovde i ovako igraju protiv Srbije. Niko nije imao snagu i moć pre mene da kaže da se napravi ovakav rez i ubace mladi igrači. Da li ću ja biti ovde ili ne, totalno je nebitno. Naći ću sutra klub. To je odgovor za ove stručnjake koji su u beksttejdžu, za gospodu. Meni je čista savest. Čistog obraza izlazim ispred svega. Ti što se kriju iza, ti će tamo i ostati. Veći sam ja Bugarin nego ti što su Bugari, da znaš.
Imao je i reči hvale za publiku.
Hvala publici koja je podržala ove momke, hvala im na tome. Podržali su nas i posle Crne Gore kad smo izgubili. To je još jedna dokaz da smo igrali dobar meč. Meni ne trebaju aplauzi i pokloni. Ja sam u svom svetu. Ali podržite ove momke, njima je to potrebno.
(Telegraf.rs)


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

Krstajić: Veći sam Bugarin nego oni

Izvor: B92, 21.Jun.2023

Selektor Bugarske Mladen Krstajić imao je veoma uzbudljivu konferenciju za medije posle remija sa Srbijom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.