USPEH SRBA U IZRAELU: Trofej za Ivića i Rajkovića

Izvor: Večernje novosti, 27.Sep.2018, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEH SRBA U IZRAELU: Trofej za Ivića i Rajkovića

Makabi iz Tel Aviva je u finalu Toto Kupa, koji tradicionalno igraju samo premijerligaški timovi, savladao Makabi Haifu MAKABI iz Tel Aviva osvojio je prvi trofej u sezoni. U Toto Kupu koji tradicionalno igraju samo premijerligaški klubovi, naš Vladimir Ivić koji trenira "ponos Izraela", a na čijem golu je Predrag Rajković, okitio se prvim peharom.PROČITAJTE JOŠ: UEFA SE SMILOVALA: Ronaldo propušta samo Jang Bojs, igraće na "Old Trafordu" U finalnom meču pobedili su Makabi iz Haife sa 2:1 (1:1) golovima Acilija u 31. i Atara u 85. minutu, dok je gol za Makabi Haifu postigao Avad u 43. minutu.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi trofej Vlade Ivića u Izraelu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Sep.2018

Samo četiri meseca pošto je potpisao ugovor, osvojio je Vladimir Ivić prvi pehar u Izraelu. Srpski stručnjak doveo je najtrofejniji klub u pomenutoj zemlji do zvanja najboljeg u Toto kupu, takmičenju namenjenom isključuvo premijerligšakim klubovima. U finalnoj utkamici, u Petah Tikvi, tim srpskog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.