Trofej za Rajkovića i Ivića, Suma ni u protokolu

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2018, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trofej za Rajkovića i Ivića, Suma ni u protokolu

Toto kup pripao Makabiju iz Tel Aviva.

Ekipa Makabija iz Tel Aviva slavi prvi trofej u novoj sezoni.

Ekipa koju sa klupe predvodi Vladimir Ivić došla je do prvog trofeja u sezoni pošto je savladala Makabi iz Haife sa 2:1.

Svoje utiske nakon meča je sumirao Predrag Rajković, srpski golman koji i dalje brani u Makabiju.

"Držali smo loptu u svom posedu i nismo paničili u drugom poluvremenu. Zasluženo smo pobedili. Nadam se da je ovo prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << od tri trofeja u sezoni", rekao je Predrag Rajković nakon meča.

Rajković je govorio i o potencijalnom odlasku iz Makabija koji se definitivno neće desiti ove sezone.

"Nikada ne znate u životu i u fudbalu. Imam dobar odnos sa stručnim štabom iz Srbije i oni žele da me zadrže u timu. Nisam znao da ću ostati ovog leta u Makabiju, ali sam bio pripremljen jer sam srećan da ostanem ovde do kraja ugovora", rekao je Rajković.

U Makabiju iz Haife danas nije bilo u protokolu Sejdube Sume.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.